Thijs Lindhout komt met deel 2 van De 100% Improvisatie Show!

Thijs Lindhout komt met deel 2 van De 100% Improvisatie Show!

Amsterdam, 19 februari 2021 – Live theater gewoon vanuit je woonkamer, waarbij jij bepaalt wat er gebeurd. Klinkt interessant? Dat is het zeker! Na het succes van de eerste 100% Improvisatie Show livestream komt inspirator Thijs Lindhout nu met deel 2. Ook deze keer zal de voorstelling vol zitten met humor, muzikaal spektakel, intense publieksinteractie en inzichten in liefde en geluk.

De 100% Improvisatie Show is, zoals de naam al doet vermoeden, een volledig geïmproviseerde inspiratieavond. Dit betekent dat je als kijker kunt bepalen wat er deze avond gebeurd. Thijs zal je meenemen in de zoektocht naar succes en geluk. Hierbij beantwoordt hij al je prangende levensvragen met betrekking tot mindset, liefde, connectie, dankbaarheid en de maakbaarheid van het leven. Dit doet hij door zijn kennis te delen uit 10 jaar onderzoek naar geluk en succes, maar ook uit zijn eigen ervaring. Verder zal Thijs wederom zijn drumstel meenemen en de leukste medleys voor je spelen. Het leuke hiervan is dat je zelf invloed hebt op welke nummers Thijs speelt!

Thijs Lindhout ken je wellicht al van zijn 100% Inspiratie Podcast, waarin hij elke week een geluksexpert interviewt. Tijdens deze interviews gaat hij samen met zijn gast in op de onderwerpen succes, geluk, spirualiteit, persoonlijke ontwikkeling en meer. Hij hoopt zo zijn luisteraars te inspireren en inzicht te geven over hoe je geluk en succes in je eigen leven kunt vinden. Verder heeft hij in 2020 al een succesvolle theatertour achter de rug met zijn voorstelling De 100% Inspiratie Show. Zijn visie hierbij is, om wijze lessen over persoonlijke ontwikkeling op een leuke manier over te brengen tijdens een avondje uit.

De 100% Improvisatie Show! Deel 2 is te zien op 27 februari om 20.00 via een livestream. Kaarten hiervoor zijn te koop via de Goudse Schouwburg. 
Een impressie van de eerste 100% Improvisatie Show!

FOTO:©Friendly Fire Theater

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.