Thijs Boontjes speelt Bram Vermeulen repertoire in Nederlandse theaters

Thijs Boontjes speelt Bram Vermeulen repertoire in Nederlandse theaters

Thijs Boontjes, groot bewonderaar van Bram Vermeulen, komt met speciale theatertouree: ‘Thijs Boontjes speelt Bram Vermeulen’ naar de Nederlandse theaters.

Boontjes vindt dat de muziek van Bram Vermeulen wel wat vaker van de podia zou mogen klinken en steekt daarom hand in eigen boezem. Samen met zijn band zal hij nog dit jaar een theatertournee volledig wijden aan het, zoals Boontjes het noemt, “mooiste en rijkste repertoire dat de Nederlandstalige muziek ooit van een artiest cadeau heeft gekregen”. Verwacht nummers als ‘De Wedstrijd’, ‘Een Doodgewone Jongen’ en ‘Testament’.

“Bram Vermeulen is één van de weinigen die het gegund was om poëtisch, maar nooit pathetisch te schrijven. De zeldzame kunst van het rake klappen uitdelen in prachtige liederen. Artiesten die dat kunnen zijn altijd dun gezaaid geweest en moeten we koesteren.”, aldus Thijs Boontjes.

Het programma ‘Thijs Boontjes speelt Bram Vermeulen’ is in november en december te zien in de Nederlandse theaters. Kaarten zijn te koop via de Nationale Theaterkassa of via de website van het theater.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.