Theory of Relativity BST De Derde Akte – FotoReportage

De ‘Theory of Relativity’ is een musical van de hand van Neil Bartram (met muziek van Brian Hill). De musical doet onderzoek naar het idee dat alle mensen nauw met elkaar verbonden zijn, constateert dat onze persoonlijke reizen ingrijpende gevolgen kunnen hebben voor degenen met wie we in contact komen en leert ons om van ons vreemde intieme partners te maken. Door middel van liedjes en monologen creëert de cast een reeks personages wiens levens elkaar kruisen terwijl ze de ontluikende mysteries en avonturen in het bijna-volwassen leven onderzoeken.

De ‘Theory of Relativity’ is een vrolijke en ontroerende kijk op onze verassend onderling verbonden levens. Of je nu allergisch bent voor katten, verliefd bent voor de eerste of de tiende keer, een kind van gescheiden ouders of gewoon een uniek individu: zowel de cast als het publiek herkent zich zeker in deze musical.

Deze succesvolle musical speelde al in honderden zalen over de hele wereld en wordt dit jaar voor het eerst in Nederland ten tonele gebracht door BST De Derde Akte. De eerste Nederlandse vertaling komt van de hand van theater- en filmmaker Bas Koedood.

Cast & Crew

Vertaling en regie: Bas Koedood

Zang: Dorine Heijltjes

Met: Alyssia in ’t Groen, Fleur Donkers, Juul Lemmen, Kristie Koehof, Liedewij Luyken, Nanda Dolman, Nard Swolfs, Pauline Ingen Housz, Rachel Sommers, Ricardo van Heeswijk, Robbin Punt en Sven Bäcker.

Productieteam: Niels Adriaansen, Tijn te Molder, Merel Brandt, Pauline Ingen Housz

BST De Derde Akte

BST De Derde Akte is dé studenten- theatervereniging van Breda. Jaarlijks worden er een aantal voorstellingen geproduceerd, zowel bestaand als zelfgeschreven; voor en door studenten. Er is Engels en Nederlandstalig toneel, musical en andere theater gerelateerde activiteiten. De leden houden zich buiten hun studie om bezig met acteren, techniek, artistieke en zakelijke aspecten van producties. Plezier en ontwikkeling staan centraal en theater is wat ons bindt.

Muziek en liedteksten: Neil Bartram

Verhaal van: Brian Hill

Deze productie kwam tot stand in samenwerking met

Auteursbureau ALMO bvba, in opdracht van Music Theatre International Europe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.