Theatervoorstelling over Adele Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart vanaf 2017 in het theater

Vandaag maakt producent Hans Cornelissen bekend dat DommelGraaf & Cornelissen Entertainment een muziektheaterproductie over drie grote vrouwelijke Nederlandse artiesten, te weten Adele Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart, ontwikkelt. De productie DE GROTE DRIE ♀ staat gepland voor de eerste helft van 2017. Momenteel wordt gesproken met een aantal actrices/zangeressen voor de rolbezetting.

Het verhaal
Op een gala-avond in een beroemd Nederlands theater, waar Adele, Jasperina en Conny de hoofdgasten zijn, zingen zij het mooiste en beste uit hun eigen en elkaars repertoire. Dit repertoire bevat vele hoogtepunten uit het cabaret- en musicalrepertoire en hoogtepunten uit muzikale tvprogramma’s van de jaren ‘60 tot begin deze eeuw.

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment BV
DommelGraaf & Cornelissen Entertainment heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op voorstellingen met vaak een oer-Hollands signatuur zoals Op Hoop van Zegen, Wat Zien ik?!, De Fabeltjeskrant, Zeg ‘ns AAA, Midlife, De Zangeres zonder Naam, het succesvolle De Jantjes, de theaterkomedie Kinderen geen Bezwaar en de legendarische Schmidt/Bannink-musical Heerlijk Duurt het Langst. Komend seizoen zal DommelGraaf & Cornelissen Entertainment een toneelversie van de speelfilm Fatal Attraction, de nieuwe Nederlandse musical Het Meisje met het Rode Haar, de musicalhit Nonsens en het theaterconcert Douze Points Twelve Points, over zestig jaar Eurovisie Songfestival, in het theater brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.