Theatertour familieshow Wonder School LIVE verlengd!

Theatertour familieshow Wonder School LIVE verlengd!

De magische familieshow Wonder School LIVE keert terug in het theater. Vorig seizoen kon men zich reeds verwonderen. Vanwege het succes van de show zal Wonder School LIVE dit seizoen nog een aantal extra theaters aandoen. Wardo de Verwonderaar, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten. Niet alleen kinderen maar ook ouders, opa’s en oma’s zullen zich verbazen. Voorzien van een magisch decor, swingende liedjes en de nodige dosis humor, staat Wonderschool LIVE garant voor een complete show geschikt voor de hele familie.

Familieshow
Wardo droomt ervan om ooit te kunnen vliegen, maar om dit te kunnen bereiken zal hij eerst een aantal wonderlijke opdrachten moeten vervullen. Vergezeld door een mysterieuze Hartendame, en een pratend konijn gaat Wardo met hulp van het publiek de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast Wardo het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. De jonge Verwonderaars in het publiek worden veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen hier en daar zelfs een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School.

Word zelf een Verwonderaar!
Wardo nodigt de kinderen uit om samen met hem hun eigen supergave, grappige of wonderlijke goocheltruc te laten zien tijdens de Wonder School Afterparty in de foyer van het theater. Kinderen kunnen zich hiervoor aanmelden bij de Van Hoorne Shop in het theater. Alle kinderen ontvangen na afloop een echt Wonder School Diploma.

Wonder School LIVE is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids en uniek in Nederland.

Dit theaterseizoen is Wonder School LIVE tot en met 28 december te zien in Bergen op Zoom, Venlo, Waalwijk, Vught, Hoogeveen, Maassluis, Uden, Dordrecht en Vlissingen. Tijdens de Sinterklaasperiode zal de Goedheiligman een bezoek brengen aan Wonder School en Wardo hier en daar een handje helpen. Als dat maar goed gaat. Kijk voor meer informatie op
www. WonderschoolLIVE.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.