Theaterspektakel ‘De Vergeten Twentse Lente’ krijgt extra voorstellingen op Vliegveld Twenthe

Theaterspektakel ‘De Vergeten Twentse Lente’ krijgt extra voorstellingen op Vliegveld Twenthe

Het theaterspektakel ‘De Vergeten Twentse Lente’ heeft het publiek weten te betoveren. Een week na de première is de vraag naar kaarten zo groot dat zes extra voorstellingen zijn toegevoegd aan de speellijst. Het spektakel, dat plaatsvindt op het historische Vliegveld Twenthe, vertelt het verhaal van de April-meistaking uit 1943 die begon in Twente. 

De drie indrukwekkende grote decors, waaronder een levensechte dorpsstraat, de meer dan 120 medewerkers per avond, de muziek van Boudewijn de Groot en Helge Slikker en de rollen van o.a. Johanna ter Steege, Laus Steenbeeke, Lucretia van der Vloot, Roosmarijn Luyten en Stefan de Walle zorgde na de première voor de positieve reacties bij publiek en pers. 

“We zijn ontzettend blij met de grote belangstelling voor ‘De Vergeten Twentse Lente'”, zegt initiatiefneemster Johanna ter Steege. “We hebben enorm ons best gedaan om een bijzondere theaterervaring neer te zetten en het is geweldig om te zien dat het publiek daar zo enthousiast op reageert.”

De Vergeten Twentse Lente is de tweede succesvoorstelling dat het duo Johanna ter Steege en Liesbeth Coltof maakten. Eerder maakte zij eveneens op Vliegveld Twenthe ‘Hanna van Hendrik’ dat meer dan 100.000 bezoekers trok. 

De Vergeten Twentse Lente is te zien tot en met 25 juni en tickets zijn verkrijgbaar op www.devergetentwentselente.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.