Theatergroep SubSub speelt Op Drift!

Theatergroep SubSub speelt van 4 tot en met 21 april haar nieuwe theatervoorstelling Op Drift!, de kaartverkoop voor de voorstelling is op donderdag 8 februari van start gegaan. De voorstellingen worden opgevoerd in de Voetnoot, Almere Stad. Op Drift! gaat over twee ambitieuze jonge dames die veel succes vergaren met hun muzikale dansact. Ze werken zich naar de top, maar zijn ze bereid om daarvoor alles op te geven? Waar ligt de grens tussen passie en obsessie, wanneer is het genoeg?

In de huidige tijd van de 24-uurseconomie en het bombardement aan voorbeelden van succesvolle jonge mensen in de media is het makkelijk om jezelf te verliezen in de ambitie om ook zo succesvol te zijn. Als je al van nature hoge eisen stelt aan jezelf en je omgeving, is dit alleen nog maar lastiger. Alex (Sarah Sahertian) is een getalenteerde danseres. Wanneer ze samen met violist Veerle (Rozemarijn van ’t Einde) prijs na prijs wint met hun muzikale dansact, smaakt het naar meer. Alex gaat tot het uiterste en verder, met alle gevolgen van dien. Is het opgeven van persoonlijke relaties het waard om je droom te verwezenlijken?

Regisseur Esther Bolte, schrijver Yvo Nafzger, componist Myrthe van de Weetering, choreograaf Dian Knigge-IJkhout, decorontwerper Simone Eggen en een groep getalenteerde jonge acteurs, dansers en musici hebben de krachten gebundeld om in Op Drift! dit thema uit te diepen. Theatergroep SubSub is hét jongerengezelschap van Almere en is gefascineerd door het thema identiteit. De voorstellingen spreken een breed publiek aan door actualiteit en vlot teksttheater te combineren. SubSub richt zich op talentontwikkeling bij veelbelovende jonge acteurs, dansers en musici.

Acteurs die hebben meegewerkt aan eerdere voorstellingen hebben na hun ervaring bij SubSub onder andere in bekende soaps en musicals gespeeld, en stromen veelal door naar de toneelschool en filmacademie. De deelnemers die de voorstelling Op Drift! weten het publiek voor even te verbinden met elkaar en de spelers, in een tijd waarin de telefoon zelden meer uit staat.

Regie: Esther Bolte
Regie-assistentie: Erik Kaizer, Wijnand Gomes, Marleen de Boer
Script: Yvo Nafzger
Componist: Myrthe van de Weetering
Choreograaf: Dian Knigge-IJkhout
Scenografie (decor- en kledingontwerp): Simone Eggen
Acteurs: Sarah Sahertian, Rozemarijn van ’t Einde, Lara Simsek, Adinde Maarleveld, Wijnand Gomes, Marleen de Boer, Quint den Enting, Jaïr Rosaria, Giacomo Steinbach
Muzikanten: Jonathan Arends, Marloes Strenk, Justice Tjon-a-Joe, Douwe Dijkstra

Kaartverkoop: subsub.nl
Try-out €7.50
Studententicket €7.50
Reguliere voorstelling €10.-
Fanticket: €12,50 try-out, €15,00 reguliere voorstellingen
Prijzen exclusief servicekosten

 

FOTO: ©Claudia Kamergorodski, ontwerp door Karl Giesriegl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.