The Voice Kids finalist Sezina zingt duet met Glennis Grace tijdens Whitney Tribute in Rotterdam Ahoy

Vanavond was de 14-jarige Sezina uit Team Borsato nog te zien in de finale van The Voice Kids en op 6 en 8 september a.s. deelt zij opnieuw het podium met Glennis, tijdens WHITNEY – a tribute by Glennis Grace & Special Guests in Rotterdam Ahoy.

Glennis Grace en Sezina brachten tijdens de spannende finale samen het prachtige “One Moment in Time” van Whitney Houston. Grace die zelf als 16-jarig meisje in 1994 de Soundmix Show won met datzelfde nummer, vond het een eer om samen met de jonge Sezina het podium te delen en besloot na afloop van het optreden haar uit te nodigen voor de Whitney Tribute shows die op 6 en 8 september plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. Twintig jaar eerder gaf de legendarische zangeres daar haar laatste concert in Nederland.

Naast Sezina zijn ook onder andere Alain Clark, Berget Lewis, Edsilia Rombley en DO te gast.

Glennis Grace over het optreden bij The Voice Kids: “Sezina is echt een talent. Zij heeft een prachtige stem en gaat het vast heel ver schoppen. Voor mij was het weer even terug in de tijd vanavond. Als jong meisje deed ik zelf mee aan wat toen de grootste talentenshow op televisie was, de Soundmix Show van Henny Huisman. Ik weet als geen ander hoe spannend het is als je op zo’n avond in de finale staat en voor televisiekijkend Nederland je zenuwen onder controle probeert te krijgen. Ik heb heel veel respect voor de kids die hier iedere week zo hun best hebben gedaan.”

De concerten in Ahoy zullen in het teken staan van het eren van de prachtige, tijdloze muziek van Whitney Houston. Glennis Grace nodigt deze twee bijzondere avonden vrienden en collega’s uit met wie zij de liefde voor de muziek van Whitney Houston deelt. Het publiek zal worden meegenomen naar vervlogen tijden en swingende uptempo hits als Love Will Save The Day, So Emotional en I Wanna Dance With Somebody zullen afgewisseld worden met gevoelige ballads als Run To You, One Moment In Time, When You Believe en I Know Him So Well. Dat laatste nummer zong Houston destijds met haar moeder Cissy, en zullen Glennis en Edsilia Rombley samen op het podium in Ahoy ten gehore brengen.

Tickets voor vrijdag 6 september én zondag 8 september 2019 zijn verkrijgbaar via eventim.nl en whitneytribute.nl.

FOTO: © Laura Oldenbroek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.