The Sound of Musicals is een heerlijk feestje! – FotoReportage

The Sound of Musicals is een heerlijk feestje! – FotoReportage

Foto’s: Stephan Markus

Een musicalfeest! Dat is het woord dat de voorstelling The Sound of Musicals het beste samenvat. John Vooijs, Suzan Seegers, Tessa Sunniva en Tony Neef nemen je in 2 x 60 minuten mee in een groot musicalfeest. Zij worden hierbij bijgestaan door een geweldige band en vier ensembledames. Samen brachten zij een gevarieerd programma met de mooiste en leukste musicalnummers. Van ABBA tot André Hazes en van uptempo naar breekbaar. Zo kreeg Suzan Seegers een minutenlang applaus na een gevoelig ‘I dreamed a dream’ uit Les Misèrables. Tessa Sunniva liet wederom horen dat zij niet voor niets de hoofdrol mocht spelen in de musical Anastasia met een heerlijke vertolking van ‘Zoektocht door de tijd’.
John Vooijs mocht eerder zowel in Nederland als in Duitsland de rol van Tarzan vertolken in de gelijknamige musical. Een nummer hieruit kon dus niet ontbreken. Ditmaal niet slingerend aan een liaan, maar het maakte het niet minder mooi, hij wist het publiek te raken. Tony Neef zong een aantal nummers waar we hem van kennen, maar trad ook buiten zijn comfortzone. Van ‘Het dorp’ van Wim Sonneveld naar André Hazes en weer soepeltjes dansend over naar de Conga uit On Your Feet!

Het publiek was er duidelijk aan toe; theater beleven in het theater met een live orkest, luisteren naar mooie nummers en meezingen met jukeboxmusicalnummers! Vanaf het eerste moment wil je opspringen uit de stoelen en mee dansen en zingen! Lekker swingend op je stoel of uitbundig staan en meedansen, het kon en mocht allemaal deze avond. Een avond die voorbij vloog, waarna het publiek de zaal blij verliet. Oh, what a night!

Meer informatie over deze heerlijke voorstelling vindt u op: https://pgkevents.nl/artiest/the-sound-of-musicals/

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.