The Rozettes De Grande Finale

The Rozettes De Grande Finale

Na het grote succes van THE ROZETTES in 2014 en THE ROZETTES – OUDE LIEFDE, NIEUWE SHOW in 2015, pakken Lady Felice, Boudewijn, Ashley Knight en Sandy Beaches in 2016 nog één en voor de allerlaatste keer uit met THE ROZETTES DE GRANDE FINALE. Tot en met 1 oktober EXCLUSIEF in het sfeervolle Next Door. Next Door bevindt zich in één van de meest legendarische restaurants van Amsterdam: Le Garage van Joop Braakhekke.

Trilogie compleet
In THE ROZETTES DE GRANDE FINALE blijkt Club The Rose voorgoed gesloten. Het benefiet van vorig jaar mocht niet baten. The Rozettes worden uitgenodigd om een nieuwe show te maken in een andere beroemde club, Teddy’s Place. Lady Felice en Boudewijn zijn er uiteraard weer bij om te zorgen dat die show beter wordt dan ooit tevoren. De eigenares van de club heeft zo haar eigen agenda en probeert Felice en Boudewijn buiten spel te zetten…

Maak je avond uit compleet met een diner voorafgaand aan de voorstelling in het legendarische restaurant Le Garage. Op 1 april 1990 opende Joop Braakhekke zijn Le Garage met een grootse partij. Sindsdien is het restaurant een hot-spot waar veel artiesten, TV-sterren, reclame grootheden, sportidolen en gasten van alle dag komen. En ze komen er graag en vaak, want het is nog steeds moeilijk er een tafel te bemachtigen.

Speciaal voor THE ROZETTES DE GRANDE FINALE presenteert restaurant Le Garage het drie gangen ROZETTES MENU voor € 29,95. U dineert dan van 18:00 uur tot uiterlijk 19:45 uur. De voorstelling begint om 20:00 uur. 

Reserveer via 020 679 71 76 o.v.v. Rozettes Menu.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.