The Prince Experience, een waardig eerbetoon aan His Royal Badness

The Prince Experience, een waardig eerbetoon aan His Royal Badness

Musical director en bassist Prakash John heeft jarenlang het podium gedeeld met grootheden als James Brown, Lou Reed, Alice Cooper en George Clinton – Parliament/Funkadelic. Daarnaast heeft Prakash nog tot enkele weken voor zijn dood met Prince gewerkt in zijn L.A. studio en live met hem opgetreden. Leadzanger en ster van de show is Jordan John, die op 16-jarige leeftijd voor het eerst mocht jammen met Prince. Sindsdien is Prince zijn grote inspiratiebron. Niemand minder dan ‘Queen of Soul’ Aretha Franklin vroeg Jordan enkele jaren geleden voor haar voorprogramma tijdens het Toronto Jazz Festival en droeg zelfs een nummer op aan de getalenteerde Canadees.

In The Prince Experience passeren vele hits de revue. Natuurlijk zijn klassiekers, waaronder Purple Rain, Kiss en Most Beautiful Girl In The World, maar ook het prachtige Diamonds & Pearls en Controversy. De eigenzinnige pionier creëerde niet alleen fantastische muziek, maar ook legendarische modemomenten. Grote kragen, uitbundige pailletten, felle kleuren, drukke prints en naakt, kenmerken zijn iconische stijl en mogen ook in deze show niet ontbreken. Naast de geweldige muziek van Prince staat de energieke show bol van explosieve dans en spectaculaire special effects. Als Prince liefhebber is deze show een absolute must see!
The Prince Experience is exclusief te zien van Woensdag 3 Januari tot en met Zondag 7 Januari 2018, in het World Forum Theater in Den Haag
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.