The Passion in Concert maakt artiesten bekend

Met unieke foto’s van de pers presentatie.
Met onder andere Danny de Munk, Jeroen van Koningsbrugge en Simone Kleinsma
Amsterdam, 15 januari 2019 – De line-up van de artiesten van de eerste editie van The Passion in Concert is bekend. Niemand minder dan Berget Lewis, Brainpower, Danny de Munk, Dwight Dissels, Jeroen van Koningsbrugge, Jim Bakkum, Simone Kleinsma en Xander de Buisonjé maken hun opwachting tijdens het paasweekend op 20 april in Rotterdam Ahoy. Het openingsnummer van het concert is hier alvast te bekijken: https://youtu.be/eUfOekvVQtg

Twee keer Jezus, Maria en Judas 
Bezoekers kunnen een show vol muzikale hoogtepunten en hits verwachten. Er wordt namelijk gewerkt met een dubbele bezetting per rol. Hierdoor ontstaan er bijzondere duetten en andere zang combinaties. Zo is het mogelijk dat Petrus niet alleen zingt, maar ook rapt. Dat Danny de Munk en Dwight Dissel als Jezus een duet met elkaar zingen. Of een nummer waarbij de twee Judassen Xander de Buisonjé en Jeroen van Koningsbrugge samen de muzikale confrontatie aangaan met Jezus. Het wordt een concert vol verrassingen en uiteraard ontbreken ook de klassiekers, zoals ‘Wit Licht’, niet.

Verhaal vanuit de ogen van Maria
Een ander bijzonder kenmerk van The Passion in Concert is dat het verhaal voor deze eerste editie vanuit een nieuw perspectief tot leven wordt gebracht. Simone Kleinsma vertelt het paasverhaal vanuit de ogen van Maria, de moeder van Jezus. In de context van het verhaal van Maria krijgen alle bekende nummers die gezongen gaan worden, een hele nieuwe, emotionele betekenis. Zo ontbreekt bijvoorbeeld het dramatische Maria-Jezus duet ‘Hou van mij’ niet.

Voorproefje met openingsnummer en single ‘Iedereen is van de Wereld
Speciaal voor de opening van het concert hebben alle artiesten – onder begeleiding van Eric van Tijn – een nieuwe versie van ‘Iedereen is van de Wereld’ (The Scene, 1990) ingezongen. Brainpower heeft er nieuwe rap aan toegevoegd. Met deze popversie wordt The Passion in Concert geopend en geeft meteen een eerste indruk van de show. Het nummer wordt officieel uitgebracht en is vanaf vandaag hier te beluisteren https://youtu.be/eUfOekvVQtg. De opbrengst van deze single gaat volledig naar het werk van het Leger des Heils.
The Passion in Concert
Paasweekend / Zaterdag 20 april 2019 / 20.15 uur
Rotterdam Ahoy
Artiesten:
Berget Lewis
Brainpower
Danny de Munk
Dwight Dissels
Jeroen van Koningsbrugge
Jim Bakkum
Simone Kleinsma
Xander de Buisonjé
Muzikale leiding: Eric van Tijn
Concertregie:    David Grifhorst
Producent: Mediawater (www.mediawater.nl)
Informatie & tickets: www.thepassioninconcert.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.