“THE MUSICAL OF THE NIGHT: Een Spookachtige Muzikale Avond

“THE MUSICAL OF THE NIGHT: Een Spookachtige Muzikale Avond

NDM Theaterproducties bracht op vrijdagavond 20 oktober 2023 een vleugje Halloween naar Theater Cpunt in Hoofddorp met het eenmalige theaterconcert “THE MUSICAL OF THE NIGHT,” waar nummers uit diverse spookachtige en griezelige musicals ten gehore werden gebracht. Denk hierbij aan ‘Dans Der Vampieren,’ ‘The Rocky Horror Picture Show,’ ‘The Phantom Of The Opera,’ ‘The Addams Family,’ ‘Wicked,’ en nog vele andere musicals.

De vocale uitvoeringen werden verzorgd door getalenteerde artiesten Tony Neef, Shay Lachman, Richard Spijkers en Linda Verstraten. Ze werden ondersteund door een koor en een live-orkest onder leiding van Frank Geisink. Ze zorgden voor een fijne, vlotte muzikale avond. Het Theaterconcert keek lekker weg en was heerlijk om naar te luisteren.

Het thema van het concert, met een griezelige inslag, paste perfect bij de tijd van het jaar, namelijk Halloween. Helaas was dit theaterconcert slechts eenmalig. Desondanks was “The Musical of the Night” een memorabele avond vol prachtige nummers en muziek. Het publiek werd meegenomen in een spookachtige muzikale ervaring die perfect aansloot bij de sfeer van Halloween.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.