The Grand Final Jesus Grand Superstar.

The Grand Final Jesus Grand Superstar.

Tekst: Sabine Vercouteren

TEC Entertainment maakt vandaag tijdens het persmoment bekend dat Yvonne Elliman en Barry Dennen, twee sterren die al vanaf het allereerste begin van Jesus Christ Superstar zijn verbonden, naast Ted Neeley te zien zullen zijn tijdens The Grand Final van Jesus Christ Superstar op 5,6 en 7 mei in de Rotterdam Ahoy.

Yvonne Elliman werd in 1970 door Andrew Lloyd Webber en Tim Rice gevraagd voor het conceptalbum van Jesus Christ Superstar. Yvonne creëerde daarnaast ook de rol van Maria Magdalena. Tijdens de wereldpremière op Broadway in 1971 speelde zij deze rol, gevolgd door de filmversie die in 1973 in première ging. Naast dat ze afgelopen week gevallen is, en nu via een bureaustoel naar binnen werd gereden verheugt ze zich enorm op het komst. Vooral om opnieuw naast Ted Neeley en Barry Dennen te staan op het podium.

Voor Barry Dennen kwam de vraag om naar Rotterdam Ahoy te komen heel erg onverwachts. Barry is de Amerikaanse schrijver, zanger en acteur bekend van oa. de rol van de Romeinse perfect Pontius Pilatus in Jesus Christ Superstar, kleine rollen als in de Titanic en The Shining.

Naast deze geweldige sterren, is onze Nederlandse ster Carolina Dijkhuizen aanwezig om The Grand Final te presenteren. Bekend van oa. The Lion King, Sister Act en The Bodyguard.

Aankomend weekend zullen er dan na 3 voorstellingen het doek definitief vallen voor deze grandioze grote voorstelling. En twee vliegen in één klap, komt ook nog zaterdag de Britse songwriter Sir Tim Rice kijken naar de voorstelling. Elke voorstelling zal ook “GRAND” afgesloten worden…

Maar wat dat wordt, blijft een grote verrassing.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.