The first lady of Rotterdam, Joke Bruijs wordt 65 jaar en geeft galaconcert

The first lady of Rotterdam, Joke Bruijs wordt 65 jaar en geeft galaconcert

Joke Bruijs 50 jaar in het vak: feestelijk galaconcert in de Doelen

Joke Bruijs bereikt deze week (aanstaande zaterdag 14 januari) de respectabele leeftijd van 65 jaar.
De zangeres, actrice en comédienne denkt nog lang niet aan een pensioen. Integendeel, Bruijs zit dit jaar ook nog eens 50 jaar in het vak en dat gaat ze groots vieren op 7 mei 2017 met een galaconcert in de Doelen in de door haar nog altijd gekoesterde geboortestad Rotterdam.

Natuurlijk passeren tijdens de jubileumvoorstelling al haar muzikale, theatrale en persoonlijke hoogtepunten de revue. Het 35 man sterke, internationale North Sea Symphonic Bigband Orchestra onder leiding van Frits Landesbergen, in het dagelijks leven de partner van Bruijs, begeleidt de zangeres. Het eenmalig concert met bijzondere gasten uit binnen- en buitenland vindt plaats op zondag 7 mei om 15.00 uur.

Bastiaan Ragas, een van de producenten van het galaconcert: ‘Joke Bruijs is één van de grootste talenten van haar generatie. Al sinds de jaren zestig staat ze op het podium en doet dat nog steeds met heel veel succes. De uitverkochte show-reeks van De Oase Bar was daar weer een voorbeeld van. We vieren haar carrière, samen met haar fans uit Rotterdam en héél Nederland. Het is een show en feest waarbij iedereen van harte welkom is. De Rotterdamse Doelen is het meest passende concertgebouw voor een dergelijk grootse show.’

Belangrijke informatie
Gala Jubileumconcert Joke Bruijs, The First Lady of Rotterdam
The North Sea Symphonic Bigband Orchestra, Frits Landesbergen dirigent
Producenten: Gouden Lijn theater BV, Henrike van Engelenburg en Bastiaan Ragas

Datum: 7 mei 2017
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Grote zaal van De Doelen Rotterdam
Kaartprijs: vanaf € 35,-
Reserveren: https://www.dedoelen.nl/agenda/?maand=2017-05-7#modal=/agenda/13130/The_First_Lady_of_Rotterdam/Gala_Jubileumconcert_Joke_Bruijs/

Na afloop is er in de Foyer Grote Zaal een nazit met gelegenheid om Joke te feliciteren en cd’s te laten signeren. Het combo van Frits Landesbergen zorgt voor de muzikale omlijsting.
Later dit jaar worden de speciale gasten bekend gemaakt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.