The Christmas Show

The Christmas Show

Tekst: Sabine Vercouteren

Nederlandse eerste grote familie kerstshow The Christmas Show zal op 26 & 27 december te zien zijn in het Ziggo Dome in Amsterdam.

In Londen en New York zijn de decembermaanden al jaren lang in de ban van allemaal grote kerstshows. Dit jaar voor het eerst gaat RTL Live Entertainment in samenwerking met Stage Entertainment de Ziggo Dome om toveren tot een kerstzaal.

Samen met het adembenemend decor ga je samen met Max, een jongetje van 10 op zoek naar het kerst gevoel. Volgens Max hoeft het alleen maar te sneeuw. Zijn grootvader (Ron Brandsteder) probeert hem uit te leggen dat het ware kerstgevoel meer is dan alleen vallen van sneeuw. Samen met de betoverende Kerstfee (Nicolette van Dam) en haar kerstengelen (O’G3NE) gaan ze Max leren hoe hij zijn fantasie kan aanwenden om dromen uit te laten komen.

Tussendoor worden er mooie kerstverhalen vertelt door Nicolette van Dam en uitgebeeld door de Zandprinses. Genieten van mooie nummers gezongen door oa. Edsilia Rombley, O’G3NE, Jamai & Zo! Gospel Choir. En natuurlijk niet te ontbreken de vrolijke Kerstman gespeeld door Ron Brandsteder.

Wil je aanwezig zijn bij de eerste kerstshow van Nederland? Wees er dan snel bij, want er zijn al 3 shows uitverkocht!

http://christmasshow.nl/?gclid=CK2QmM_vrskCFSQTwwodm78Flg#!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.