‘The Christmas Show’ belooft het grootste kerstfeest voor de hele familie te worden!
Deze middag was het al heel even Kerstmis in Antwerpen. Op de persconferentie van ‘The Christmas Show’, die plaatsvond in indoor skipiste Aspen, kon de aanwezige pers kennismaken met de sterrencast van de spectaculaire kerstshow die op 23 december doorgaat in de Lotto Arena.
 
U vindt de digitale persmap, artwork en foto’s van de persconferentie terug via deze link
 
CAST & CREATIVES
De topcast neemt je tijdens ‘The Christmas Show’ mee naar een fantastisch Winterwonderland. Alles wordt uit de kast gehaald om er een kerstfeest van te maken zoals dat nog nooit eerder gebeurd is. Deep Bridge bewees in het verleden al dat ze klassieke verhalen in een nieuw jasje kunnen steken en laten zich met deze voorstelling niet onbetuigd.
 
Naast Paul Michiels, Silvy De Bie, Wim Soutaer, Ian Thomas, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Ludo Hellinx zullen ook enkele namen die we kennen uit Ridders van de Ronde Keukentafel (Kobe Verdonck, Remi De Smet, Nolle De Kock,

Wannes Lacroix, Leonie Savaete, Kyara Cabooter, Fleur Vanparijs, Lotte De Clerck) aan de show deelnemen. De 12-koppige live band staat onder leiding van Hervé Martens.
 
Script & regie zijn in handen van Mark Tijsmans, Ad van Dijk maakt de arrangementen en Bart Van Oost staat met Fabric Magic in voor choreografieën en ballet.
 
 
“Als je niet naar The Christmas Show gaat, heb je geen échte Kerst gehad! – Tinne Oltmans
 
CONCEPT
Kerstmis is het feest van de tradities, en ‘The Christmas Show’ zal er ook één worden. Na de succesvolle edities in 2015, 2016 en 2017 in Nederland, brengt Deep Bridge, in een eigen Vlaamse versie, pure kerstmagie voor de hele familie naar Vlaanderen.
 
‘The Christmas Show’ wordt het warmste, meest muzikale kerstfeest van Vlaanderen. Dit is een belevingsvoorstelling voor heel de familie met randanimatie, spektakelmomenten, leuke choreografie en een live kerstband, die alle stijlen aanpakt: pop, crooner, musical, jazzy, als het maar in de kerstsfeer zit! We brengen alle grote klassiekers uit het genre in een dynamische feelgood voorstelling met een verscheiden line-up van artiesten, barstend van het talent.
 
Jong en minder jong reizen mee in een sprookjesachtig kerstverhaal. Er is de nodige kerstromantiek voor de tieners en iedereen zal kunnen lachen met de fratsen van Ludovicus of ontroerd worden bij overbekende kerstmelodieën.
 
HET VERHAAL
Het is enkele dagen voor Kerstmis. Een fantastische groep artiesten neemt de trein naar Winterwonderland. De Kerstman heeft een fonkelnieuwe slee en de artiesten moeten op het grote presentatiefeest optreden. Maar bij de start
van de voorstelling verdwijnt de slee met alle artiesten! De verre neef van de Kerstman, Ludovicus, haat Kerstmis; hij heeft een plan bedacht en iedereen weggetoverd, géén slee, géén Kerstmis…
De elfjes gaan op zoek naar de verdwenen artiesten en de slee. Hun avontuurlijke reis loopt langs de grote wereldsteden New York, London, Parijs, Barcelona waar de artiesten zijn beland en het best naar hun zin hebben. Uiteindelijk komt iedereen mee terug en
mag de eenzame Ludovicus toch ook een zalige kerst meevieren met iedereen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.