The Christmas Show 2015 ; een nieuwe kerst traditie is geboren.

The Christmas Show 2015 ; een nieuwe kerst traditie is geboren.

Recensie: Robin Swiers

Op 2e kerstdag en 27 December vond in het Ziggo Dome voor het eerst in Nederland  ‘The Christmas Show’ Plaats. Zo’n grote kerst show als The Christmas Show was nog niet eerder in Nederland te zien. Na 5 keer een vol Ziggo Dome, was dit zeker een succes.

The Christmas Show is een heerlijk kerstspektakel vol dans, gezellige kerst nummers, een show met een echt kerst gevoel. The Christmas Show 2015 stond in het teken van geloof in Fantasie. Zolang jij gelooft dat het kan, kan er een hele hoop gebeuren en daar komt Max (Nick van der Stroom; hij was één van de Billy’s in de musical Billy Elliot) in deze show wel achter als de kerst fee (Nicolette van Dam) bij Max aan komt. Zij vliegt door de Ziggo Dome heen. Nicolette van Dam kan qua zang best goed mee met de rest. Al heeft ze daar volgens mij weinig tot geen ervaring in.

Verder zijn Jamai Loman, Edsilia Rombley, Kirsten Michel en O’G3NE te horen in deze show, de stemmen van de meiden van O’G3NE passen erg goed bij elkaar. Dat leverde mooie warme nummers op. Verder was danser Justin Beer nog te zien en oude bekende uit de showbizz, Ron Brandsteder, met show blokken die echt bij Ron Brandsteder passen zoals Ron’s x-mas kiss en Ron’s karaoke.

Na het succes van The Christmas Show dit jaar is al bekend dat The Christmas Show in 2016 terug zal komen. Wellicht is hier een nieuwe grote kerst traditie geboren. Benieuwd geworden naar The Christmas Show of gewoon terug willen kijken? Dat kan, The Christmas Show is vanavond om 22:30 te zien op RTL 4!

hart heelhart heelhart heelhart heel
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.