The Analogues verlengen succesvolle theatertournee

The Analogues verlengen succesvolle theatertournee

De Magical Mystery Tour is zo succesvol dat de The Analogues hebben besloten om hun theatertournee nog in het huidige theaterseizoen te verlengen! Dit maakten zij zojuist bekend in De Wereld Draait Door. Er komen maar liefst twaalf extra concerten in de maanden mei en juni waarin The Analogues op onnavolgbare wijze de muziek van The Beatles spelen. The Analogues zullen de tournee 19 juli met een speciaal concert in Het Concertgebouw in Amsterdam afsluiten.

The Analogues brengen een show waarin het legendarische album Magical Mystery Tour integraal wordt uitgevoerd. Met klassiekers zoals Strawberry Fields Forever, Penny Lane, I Am the Walrus en All You Need is Love. Uniek aan de voorstelling is dat The Beatles het complexe en gelaagde studiogeluid van Magical Mystery Tour nooit live hebben uitgevoerd. Mede door de toevoeging van strijkers, blazers en een prachtige collectie vintage instrumenten evenaren The Analogues de volstrekt unieke Beatles sound tot in de kleinste nuance.

In de afgelopen maanden hebben The Analogues al in veel grote Nederlandste theaters gestaan en is het succes hen vooruitgesneld. Ook hun optreden in het Koninklijk Theater Carré (18 januari 2016) was al snel uitverkocht. Nu krijgen nog meer mensen de gelegenheid om van een bijzondere theateravond, die uit twee delen bestaat, te genieten. In de eerste helft wordt je overspoeld door de muzikale rijkdom van de complete Magical Mystery Tour LP. Daarna laten The Analogues in een informele setting horen met hoeveel liefde en toewijding ze zich verdiepen in het repertoire van The Beatles. Vanaf 5 januari start de kaartverkoop van de extra concerten.

Een greep uit de verschillende recensies:

de Volkskrant 

Deze Beatlespuristen brengen het album Magical Mystery Tour zoals het nog live te horen is geweest. Beangstigend goed.’

Het Parool

Muzikaal een waar spektakelstuk’ ‘Griezelig dicht bij het origineel’

Steenwijker Courant 

Werkelijk fenomenaal’ ‘The Beatles tot in de perfectie ontleed’

Leo Blokhuis, muziekkenner: ‘Goeie help! The Analogues spelen The Beatles onwaarschijnlijk goed.’

Meer informatie:

Officiële website: www.theanalogues.net

Facebook: https://www.facebook.com/theanalogues

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSb0azM_kl7ZW1y2WTDTs_g

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.