THE ADDAMS FAMILY VERLENGD

Zeven weken voor de eerste repetitiedag van THE ADDAMS FAMILY, de grootste reizende musical van het komende theaterseizoen, maakt producent TEC Entertainment bekend dat de Nederlandse versie van de Broadway hit-musical van 13 tot en met 31 maart 2019 verlengd zal worden in het DeLaMar Theater in Amsterdam.  De volledige cast van THE ADDAMS FAMILY zal zondag 26 augustus a.s. voor het eerst te zien zijn tijdens de AVROTROS Musical Sing-a-Long, die wordt uitgezonden op NPO 1 om 21.15 uur.

Producent Marc Muller is uitermate trots de verlenging bekend te kunnen maken. “Tijdens de repetitie voor het optreden van THE ADDAMS FAMILY op de Musical Sing-a-Long hebben we vandaag onze top-cast en creatives kunnen vertellen dat we extra voorstellingen gaan geven in Amsterdam. Sinds de allereerste aankondiging van THE ADDAMS FAMILY hebben wij enorm veel positieve reacties mogen ontvangen, waardoor we konden besluiten te verlengen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het hele team is bijzonder blij dat we de tournee van THE ADDAMS FAMILY volgend voorjaar kunnen afsluiten in het DeLaMar.” De eerder al geplande voorstellingen in de RAI Amsterdam worden verplaatst naar het Delamar Theater. Personen die een kaartje voor een van die voorstellingen hebben gekocht worden de komende dagen op de hoogte gebracht van de verandering van het theater.

THE ADDAMS FAMILY is de grootste reizende musical in Nederland en een hilarische voorstelling met een absolute sterrencast. Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. Samen met een live orkest, de nieuwste special effects en een ongeëvenaard decor maken ze van THE ADDAMS FAMILY de meest spraakmakende show van het nieuwe seizoen. Naast de eerder genoemde hoofdrolspelers schitteren verder o.a. Marjolein Teepen, Irene Kuiper, Mylene d’Anjou, Dick Cohen en Terence van der Loo in deze spectaculaire humoristische productie. THE ADDAMS FAMILY is van 28 november 2018 tot en met 31 maart 2019 in een volledig nieuwe Nederlandse bewerking te zien in slechts negen theaters.

Verhaal

De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde Morticia wonen met hun opgroeiende kinderen Wednesday en Pugsley  in een bijzondere villa, samen met Oom Fester, Oma Eudora en butler Lurch. Dochter Wednesday draag een schokkend geheim mee: ze is verliefd op Lucas, een jongen uit een doodnormaal gezin uit de Achterhoek. Alleen Gomez kent haar geheim en hij heeft nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen gehouden. Maar nu komt Lucas, samen met zijn ouders Ellis en Henk Beineke,  voor het eerst op bezoek. En terwijl de volle maan schijnt en de geesten wakker worden, zal de liefde op alle fronten op de proef worden gesteld. 

THE ADDAMS FAMILY is een productie van TEC Entertainment en de Nederlandse bewerking is gemaakt door Jon van Eerd. Voor de regie tekent de gerenommeerde theatermaker Paul Eenens (o.a. Was Getekend Annie M.G. Schmidt en Ciske de Rat), terwijl de choreografie in handen is van Stanley Burleson. De muziek wordt live uitgevoerd en samen met het spectaculaire decor ontworpen door Carla Janssen Höfelt zijn alle ingrediënten aanwezig om The Addams Family dé theater hit van het seizoen te maken.

De Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY is gebaseerd op de personages gecreëerd door Charles Addams. Muziek en songteksten zijn geschreven door Andrew Lippa (o.a. Big Fish, The Farnsworth Invention en The Wild Party). Marshall Brickman  (o.a. Sleeper, Annie Hall, Manhattan en The Tonight Show with Johnny Carson) en Rick Elice (Peter and the Starcatcher) schreven samen het script voor de bekroonde Broadway musical Jersey Boys.

THE ADDAMS FAMILY is komend theaterseizoen te zien in slechts negen theaters: Schouwburg Hengelo, Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, Theater Orpheus Apeldoorn, World Forum Theater Den Haag, MartiniPlaza Groningen, Chassé Theater Breda, Parkstad Limburg Theater Heerlen, Schouwburg Amphion Doetinchem en DeLaMar Theater Amsterdam. 

Kaarten  voor alle voorstellingen van THE ADDAMS FAMILY zijn te koop via www.theaddamsfamily.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.