THE ADDAMS FAMILY MAAKT LANGSTE STER COMMERCIAL

THE ADDAMS FAMILY MAAKT LANGSTE STER COMMERCIAL

Zondag 2 december om 19.50 uur op NPO1

Ter gelegenheid van de landelijke première van THE ADDAMS FAMILY wordt door de STER in het reclameblok voor het NOS Journaal van 20.00 uur op zondagavond 2 december 2018, de langste STER commercial van het jaar uitgezonden.

THE ADDAMS FAMILY commercial wordt in opdracht van producent TEC Entertainment gemaakt door Chapel Media. In de commercial geeft presentatrice Lucille Werner een bijzondere blik achter de schermen tijdens de totstandkoming van de grootste reizende musical van dit seizoen. Vanaf de eerste repetities tot en met de landelijke première op zondagmiddag 2 december worden cast en crew op de voet gevolgd. Lucille Werner spreekt ook uitvoerig met hoofdrolspelers Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. De zeven minuten durende commercial, die het hele STER blok voor het Journaal van 20.00 uur in beslag neemt, wordt op de dag zelf gemonteerd en voor uitzending gereed gemaakt.

Voor Lucille Werner is de commercial een grote uitdaging. ‘Natuurlijk willen we de commercial zo actueel mogelijk maken. Zondag 2 december zullen we in het theater de laatste opnames maken en die vervolgens monteren. Het wordt een race tegen de klok om zo vlak voor het Journaal het allemaal voor elkaar te krijgen en ik ben heel benieuwd naar de reacties op hetgeen we aan het maken zijn.” Marc Muller, producent van THE ADDAMS FAMILY en opdrachtgever voor de commercial: ”Vanaf de eerste aankondiging dat TEC Entertainment een geheel eigen, Nederlandse bewerking van de Broadway hit musical THE ADDAMS FAMILY zou gaan maken, hebben we ons op alle mogelijke manieren geprobeerd te onderscheiden van andere producties. Deze commercial, die we maandenlang hebben voorbereid, is daar slechts een voorbeeld van. Na zondag zal bijna heel Nederland op de hoogte zijn van het bestaan van THE ADDAMS FAMILY.”

In aanwezigheid van vele bekende Nederlanders gaat THE ADDAMS FAMILY op zondagmiddag 2 december in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De musical kent een absolute sterrencast. Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef en Marjolein Teepen. Samen met een live orkest, special effects en een opzienbarend decor maakt THE ADDAMS FAMILY de meest spraakmakende show van dit theaterseizoen. Naast de eerder genoemde hoofdrolspelers schitteren verder o.a. Martijn Vogel, Irene Kuiper, Raymond Paardekooper, Mylene d’Anjou, Dick Cohen en Terence van der Loo in deze humoristische productie.

Verhaal

De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde Morticia wonen met hun kinderen Wednesday en Pugsley in een bijzondere villa, samen met Oom Fester, Oma Eudora en butler Lurch. Dochter Wednesday draag een groot geheim mee: ze is verliefd op Lucas, een doodnormale jongen uit de Achterhoek. Alleen Gomez kent haar geheim en hij heeft nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen gehouden. Maar nu komt Lucas, samen met zijn ouders Ellis en Henk Beineke, voor het eerst op bezoek. En terwijl de volle maan schijnt en de geesten wakker worden, zal de liefde op alle fronten op de proef worden gesteld. 

De Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY is gebaseerd op de personages gecreëerd door Charles Addams. Muziek en songteksten zijn geschreven door Andrew Lippa. Marshall Brickman en Rick Elice schreven samen het script voor de bekroonde Broadway musical Jersey Boys. THE ADDAMS FAMILY is een productie van TEC Entertainment en de Nederlandse bewerking is gemaakt door Jon van Eerd. Voor de regie tekent de gerenommeerde theatermaker Paul Eenens (o.a. Was Getekend Annie M.G. Schmidt en Ciske de Rat), terwijl de choreografie in handen is van Stanley Burleson. De muziek wordt live uitgevoerd en samen met het decor ontworpen door Carla Janssen Höfelt zijn alle ingrediënten aanwezig om THE ADDAMS FAMILY dé theater hit van het seizoen te maken.

THE ADDAMS FAMILY is nog tot en met 31 maart 2019 nog te zien in Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, Theater Orpheus Apeldoorn, World Forum Theater Den Haag, MartiniPlaza Groningen, Chassé Theater Breda, Parkstad Limburg Theater Heerlen, Schouwburg Amphion Doetinchem en DeLaMar Theater Amsterdam.

Kaarten voor alle voorstellingen van THE ADDAMS FAMILY zijn te koop via www.theaddamsfamily.nl

Foto: © Margot de Heide

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.