Terug naar toen is de nieuwste DeLaMar zomerkomedie

Terug naar toen is de nieuwste DeLaMar zomerkomedie

Recensie: Robin Swiers

Na de eerste drie succesvolle zomerkomedies met Tjitske Reidinga, ‘Het geheugen van water’ (2012), ‘Een ideale vrouw’ (2013) en ‘Bedscènes’ (2014) ging op Zondag 21 juni de vierde zomerkomedie in première; ‘Terug naar toen’

Vijfentwintig jaar na hun afstuderen, komen de mannen van een veelbelovende jaargang naar hun oude universiteit voor een diner. Tijdens de lange nacht op de campus, bloeien oude vriendschappen weer op, maar ook vergeten vetes en gênante herinneringen. Rosalie van Rooij (Tjitske Reidinga), wordt bijna letterlijk heen en weer geslingerd tussen haar oude liefdes en veroorzaakt een nacht die niemand snel zal vergeten.

De cast van Terug naar toen bestaat uit Tjitske Reidinga, Peter Blok, Dick van den Toorn, René van ’t Hof, Frederik Brom, Martijn Nieuwerf, Hans Leendertse, Guy Clemens en Wil van der Meer. Al zit er niet zo heel veel diepgang in deze rollen, worden door allemaal goed neergezet.

Ga naar deze voorstelling voor een avondje komedisch theater. En wie weet zit er wel het een en het ander aan herkenning in van de eigen studie tijd. Terug naar toen is nog tot 26 Juli te zien in het DeLaMAr Theater in Amsterdam. Voor kaarten ga naar www.delamar.nl.

hart heelhart heelhart heel

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.