TapasTheater bestaat 2 jaar en de 100ste voorstelling gaat in première

TapasTheater bestaat 2 jaar en de 100ste voorstelling gaat in première

Tekst: Mieke van der Raay

Op een zonnige maandagmiddag werd de pers ontvangen in het TapasTheater, om op gepaste wijze te vieren dat het TapasTheater al 2 jaar bestaat. TapasTheater is een nieuw concept dat enerzijds ontwikkeld is om de grote groep Nederlanders die nu niet of nauwelijks naar het theater gaat daar toch toe te verleiden en anderzijds om de grote groep jonge artiesten die letterlijk een podium missen een plek te bieden waar ze zich gedurende een langere periode kunnen ontwikkelen en aan een publiek kunnen
presenteren. Jonge talenten als Merol, Leids Cabaret Festival winnaar Lisa Ostermann en Amsterdams Kleinkunst Festival winnaar Rosa da Silva beleefden hun doorbraak bij TapasTheater.
Deze middag kregen we diverse korte previews van onder andere Lisa Ostermann, Iris Bakker, Imke Mol en Nienke strik. Deze dames lieten zien hoe divers de voorstellingen zijn, die je in het TapasTheater kunt gaan bekijken. De ervaren actrices Frédérique Sluyterman van Loo en Ellen Röhrman kwamen vertellen over Last Date, een stuk dat speciaal voor de dames én voor TapasTheater geschreven is door Frans Mulder. Ze worden geregisseerd door Victor van Swaay. Zie www.tapastheater.nl/ellen-frederique voor meer info over de voorstelling.
De voorstelling Luuk-a-like van cabarettalent Luuk Ransijn is precies de 100ste voorstelling die ze in TapasTheater geprogrammeerd hebben. Luuk speelt van 2 t/m 19 juli in TapasTheater. Lees verder op www.tapastheater.nl/luuk. Wij van de pers mochten deze voorstelling al zien en ik kan jullie zeker vertellen dat je zeker gaat genieten van deze bijzondere jonge man.
Michelle van de Ven won in 2011 een Musical Award als aanstormend talent voor haar rol in ‘Spring Awakening’. Vervolgens speelde ze hoofdrollen in grote producties als ‘The Phantom of the Opera’, ‘Next to Normal’, ‘Aspects of Love’ en ‘Sweeney Todd’. In TapasTheater speelt ze ‘Schuldig Bevonden’, een tekst die ze zelf schreef onder begeleiding van regisseur Yardeen Roos. En leuk detail: ze zingt geen noot.
Meer informatie is te vinden op https://www.tapastheater.nl/michelle.
Ook haar voorstelling mochten we bekijken. Ik kan alleen maar zeggen: ‘WOW! Wat een gevoel legt zij in haar spel.’ Gewoon fenomenaal, anders kan ik het niet verwoorden.
Het TapasTheater houdt zich uiteraard aan alle richtlijnen ten opzichte van corona, dus wees niet bang en ga gewoon een avond heerlijk genieten. Van het heerlijke eten en de mooie, aparte en inspirerende voorstellingen.

Voor meer informatie: https://www.tapastheater.nl/

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.