TANTE LEEN, JOHNNY JORDAAN EN WILLY ALBERTI KOMEN TOT LEVEN BIJ KERSTFEEST IN DE JORDAAN

TANTE LEEN, JOHNNY JORDAAN EN WILLY ALBERTI KOMEN TOT LEVEN BIJ KERSTFEEST IN DE JORDAAN

Van 14 t/m 30 december speelt Kerstfeest in de Jordaan exclusief in Het Zonnehuis in Amsterdam Noord. In deze muziektheaterproductie is Marjolijn Touw te zien als Tante Leen, Rob van de Meeberg als Johnny Jordaan en Bob Fosko als o.a. Willy Alberti, wiens rollen op hun lijf geschreven zijn. Dit komt niet alleen al tot uiting in hun spel tijdens de repetities, maar ook in hun verschijning op de portretfoto’s, waarbij de gelijkenis verbluffend is.

In Kerstfeest in de Jordaan blikken Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti vanuit de hemel met veel plezier terug op hun aardse bestaan en op de gezellige kerstdagen in de Jordaan. In deze onvervalste ouderwetse kerstshow wordt het sentiment niet geschuwd en de knipoog niet vergeten. Met De Weemoed van de WesterDe zon schijnt voor iedereen, Eenzame kerst en Oh Johnny is de voorstelling een feest der herkenning. De regie is in handen van artistiek producent Evert de Vries. Deze productie is een unieke samenwerking tussen het Amsterdams Kleinkunst Festival en Stichting Zonnehuis Muziektheater.

Naast de buurtfunctie die Stichting Zonnehuis Muziektheater heeft voor Amsterdam-Noord en Tuindorp Oostzaan, worden in het Zonnehuis ook internationaal succesvolle musicaltitels geproduceerd door OpusOne zoals onlangs Sweeney Todd en Kiss of the Spider Woman.  

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 13,50 via de website van Theater Het Zonnehuis (www.zonnehuis-amsterdam.nl) of per telefoon (020 – 6125034).

Fotografie: Bob Bronshoff

Kerstfeest in de Jordaan | Wo. 14 dec. t/m vr. 30 dec. | Theater Het Zonnehuis, Amsterdam-Noord

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.