Talenten maken kennis met de opleiding van hun dromen

Talenten maken kennis met de opleiding van hun dromen

Dutch Academy of Performing Arts opent deuren voor theaterprofessionals van de toekomst

Op 29 januari 2015 organiseert de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) om 19.00 uur de DAPA open huis dag in Het Koorenhuis in Den Haag. De opleiding die inmiddels een groot aantal theaterprofessionals voortbracht, opent haar deuren om de talenten van de toekomst een kijkje achter de schermen te geven. Diverse presentaties van de studenten, verschillende workshops en informele kennismaking met het docententeam maken de DAPA open huis dag een onmisbare stap in richting van een carrière als professioneel artiest. Tijdens de DAPA open huis dag kunnen de aanwezige talenten zich direct aanmelden voor de audities op 14 februari 2015.

De Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) is dé theateropleiding die jongeren op basis van hun specifieke talent een opleiding biedt tot een carrière in het professionele theater. De opleiding leidt op tot ondernemende allround artiesten, die zich op basis van hun talent en ambitie verder specialiseren op het gebied van zang, dans en/of spel en tevens voorziet in een opleiding tot artistiek onderwijsassistent. Studenten van de DAPA zijn succesvol in de professionele artiestenwereld. Ze vertolken hoofdrollen in theaterproducties, werken als performers binnen entertainment organisaties, vinden hun weg in de wereld van film, muziek en televisie, of stomen een nieuwe generatie klaar in de wereld van cultuureducatie. DAPA voorziet haar studenten in een praktijkgerichte opleiding waarin zij naast de vele trainingen, lessen en workshops de kans krijgen om de verzamelde kennis en vaardigheden direct op het hoogst mogelijke niveau in praktijk te brengen.

Talenten die interesse hebben in een opleiding aan de Dutch Academy of Performing Arts kunnen zich voor de open huis dag aanmelden via dapa@musicalopleiding.nl, of voor meer informatie kijken op de website www.musicalopleiding.nl. Op de website staat tevens het formulier weergegeven waarmee talenten zich aan kunnen melden voor de audities.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.