Swingen in het theater met The magic of Motown

Swingen in het theater met The magic of Motown

Recensie: Mieke van der Raay

De folder belooft een magische en spetterende show.
Het is zeker een swingend geheel, met nummers van onder andere Marvin Gaye, Supremes, Lional Richie, Diana Ross, Jackson 5 en veel en veel meer.
50 jaar hits komen er voorbij.
Het is duidelijk voor iedereen een feest van herkenning bij elke song, in het publiek stonden er na enkele nummers al diverse dames te dansen op de bekende songs en om me heen hoorde ik diverse dames luidkeels meezingen.
De 4 zangers en 3 zangeressen weten hoe ze het publiek moeten vermaken, dit alles begeleid met een live band bestaande uit 7 man.
Met oogverblindende kleding, bijpassende getoupeerde pruiken en passende danspasjes, is deze show een swingend geheel.

Hun eerste optreden in Nederland is gelijk hun première, dat was helaas hier en daar wel te merken, daar de muziek nog net iets te hard was tegenover de zang.
Moet wel gezegd worden dat ze maar pas één keer gerepeteerd hadden sinds ze in Nederland zijn en dat er hier en daar veranderingen aangebracht moesten worden i.v.m andere techniek in Engeland.

Als je van de muziek van Motown houdt, is deze show echt een aanrader.

Voor meer informatie: www.wereldtheater.com

hart heelhart heelhart heel

Share

One thought on “Swingen in het theater met The magic of Motown

  1. Gezien in De Meervaart. Beetje teleurstellende show. Absoluut niet het niveau dat je zou mogen verwachten naar aanleiding van de superlatieven waarmee de show wordt aangekondigd. Stijve Engelse band, ze hadden niet de juiste feeling voor soul. Ook niet heel goede zangers, weinig persoonlijkheid. En die dansjes! Als je echt kunt dansen kun je van iedere beweging, hoe oubollig ook, een feest voor het oog maken. Weet je wie kan zingen? Michelle David van Big, Black & Beautiful. Wat een stem! Now that’s what I call soul. Daar kun je beter naartoe gaan. Of onze eigen Edsilia, natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.