Sweeney Todd op de Uitmarkt

Sweeney Todd op de Uitmarkt

Aankomend weekend staat de producent van Sweeney Todd, Stichting Zonnehuis Muziektheater, opnieuw op de Uitmarkt informatiemarkt. Dit jaar vindt de Uitmarkt plaats op en rond het Oosterdok in Amsterdam. De stand van Zonnehuis Muziektheater en OpusOne met nummer 128 staat op het Marineterrein. Na een reeks uitverkochte voorstellingen in Het Zonnehuis vorige zomer, is Sweeney Todd nu slechts negen keer te zien in Amsterdam. Van 6 september t/m 11 november 2017 gaat deze voorstelling van Stichting Zonnehuis Muziektheater op tournee langs de Nederlandse theaters.

In Stephen Sondheims Sweeney Todd gaan horror en humor hand in hand. Het verhaal vertelt over de onterecht veroordeelde barbier (René van Kooten) op zoek naar wraak en zijn buurvrouw Mevrouw Lovett (Vera Mann), de eigenaresse van een slechtlopende bakkerswinkel. In hun opmerkelijke samenwerking vullen ze elkaar perfect aan: hij vermoordt zijn klanten en zij verwerkt de lichamen tot smakelijke pasteitjes. De Nederlandse vertaling en regie zijn van Koen van Dijk, de arrangementen zijn van Marco Braam en Paul Maassen is muzikaal leider.

Meet & Greet en maak kans op kaarten
Aanstaande zondag vindt van 14.00 tot 14.30 uur een meet & greet plaats met een deel van de cast van Sweeney Todd, namelijk Vera Mann, Roberto de Groot, Michelle van de Ven, Mitch Wolterink, Jeroen C. Molenaar en April van Amelsvoort. Tijdens de meet & greet worden onder alle aanwezigen ook twee kaarten verloot voor een voorstelling van Sweeney Todd in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Tot slot zijn er ter ere van de reprise in beperkte oplage Sweeney Todd totebags te koop in de stand van Stichting Zonnehuis Muziektheater en OpusOne. 

Algemene informatie
Sweeney Todd is van 6 september t/m 11 november 2017 te zien in de Nederlandse theaters. Voor meer informatie en speeldata kijk op www.sweeneytoddmusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.