SWEENEY TODD NIEUWS

SWEENEY TODD NIEUWS

Sweeney Todd heeft een eigen Youtube kanaal. De musical met René van Kooten als onterecht veroordeelde barbier op zoek naar wraak en Vera Mann als zijn partner in crime, is van 20 mei t/m 20 juni te zien is in Het Zonnehuis in Amsterdam. Via het kanaal blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom Sweeney Todd. Van de repetities tot aan de laatste voorstelling, van de kostuumdoorpas tot de opbouw van het decor.

Op het kanaal zijn afleveringen van Sweeney Todd TV te zien waarin presentator Kevin van den Berg alle aspecten belicht die komen kijken bij het maken van een voorstelling. Acteur Mitch Wolterink, die de rol van Tobias speelt, neemt ons in zijn Sweeney Vlog mee de repetitieruimte in.

Win kaarten voor Sweeney Todd
Om het nieuwe kanaal te vieren, maakt iedereen die zich uiterlijk woensdag 11 mei abonneert op het Youtube kanaal kans op 2 kaarten voor de voorstelling van Sweeney Todd op zaterdag 21 mei om 20.15 uur. We geven 3×2 kaarten weg en de winnaars worden op donderdag 12 mei bekend gemaakt via de Facebookpagina van OpusOne.

www.sweeneytodd.amsterdam

Fotografie: Bob Bronshoff
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.