SVEN RATZKE BRENGT GLOEDNIEUWE KERSTSHOW NAAR NEDERLANDSE THEATERS

SVEN RATZKE BRENGT GLOEDNIEUWE KERSTSHOW NAAR NEDERLANDSE THEATERS

Gastoptredens van o.a. Freek de Jonge, Lavinia Meijer, Mathilde Santing en Eric Vloeimans
Entertainer en zanger Sven Ratzke is een veelgevraagde internationale artiest en maakte onlangs over de hele wereld furore met zijn David Bowie-programma Starman dat op het Edinburgh Festival Fringe werd uitgeroepen tot ‘Best Fringe Show of 2016’. Omdat hij kerst het liefste met zijn publiek in Nederland viert, brengt hij in december een gloednieuw programma naar onze theaters. Ratzkes Christmas Night is een rock-‘n-roll kerstshow vol glitter, hilarische verhalen en prachtige muziek.
Sven Ratzke staat bekend om zijn unieke interpretatie van klassiekers. Voor deze gelegenheid neemt hij het traditionele kerstgevoel onder de loep en klinken bekende kerst-hits als punk song of flamenco als nooit tevoren. Ratzke verrast ook met nieuwe kerstliedjes van Falco, Michael Jackson en Leonard Cohen en zingt tenslotte de mooiste nummers uit zijn eigen roemruchte repertoire van Bowie tot Brecht. In elk theater wordt hij vergezeld door muzikale alleskunner Fay Lovsky, burlesque danseres Natsumi Scarlett en een special guest: 9 december – Stadsschouwburg Utrecht | Tania Kross 10 december – Stadsschouwburg Utrecht | Ernst Daniel Smid 16 december – De Nieuwe Regentes Den Haag | Claron McFadden 18 december – Stadstheater Arnhem | Lavinia Meijer 21 december – Stadsschouwburg Nijmegen | Eric Vloeimans 23 december – Parktheater Eindhoven | Freek de Jonge 24 december – DeLaMar Theater Amsterdam | Mathilde Santing
Sven Ratzke heeft een druk najaar voor de boeg. Naast Ratzkes Christmas Night is Starman in een succesreprise te zien in theaters in Nederland en Duitsland. Hij speelt de hoofdrol in de musical Hedwig and the Angry Inch in Berlijn en Hamburg en host twee keer Ratzkes Rendez-vous in het Concertgebouw in Amsterdam.
www.sven-ratzke.com
Copyright: Dennis Veldman

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.