Suus is terug in het theater met “Suus zingt Toon”

Suus is terug in het theater met “Suus zingt Toon”

Na een lange intensieve revalidatie periode, door een verwaarloosde hersenschudding, bestormt Suzan Seegers weer de Nederlandse theaters, met haar show “Suus zingt Toon”

In een miniem decor; alleen een piano, keyboard en een stoel, brengt Suus op geheel eigen wijze, liedjes van Toon Hermans.

Zij leidt ons door de liedjes heen, met de verhalen die erachter zitten.

Hoe ze dankzij Maurice Hermans, nog geheel unieke werken van Toon Hermans kreeg en hoe bijzonder het is dat zij ze mag vertolken.

Dit doet ze op heel ingetogen wijze, zodat je als publiek in het lied getrokken wordt en het daardoor ook bijna mee beleeft.

De vrolijke nummers brengt ze met enkele komische gezichtsuitdrukkingen, waardoor je ook vrolijk wordt en echt niet stil kan zitten. Bij deze liedjes laat ze het publiek ook mee zingen, waardoor de sfeer in de zaal heel losjes wordt.

De nummers gaan veelal over de liefde, vooral de liefde voor de vrouw van Toon Hermans, Rietje.

De pianist Marc-Peter van Dijk vult Suus perfect aan.

Suus heeft een prachtige en plezierige zangstem om naar te luisteren.

Het is zeker een aangename show om naar te luisteren en te kijken.

Bijzonder detail is dat geen enkel nummer van Toon voor Suzan getransporteerd hoefde te worden naar een andere toon soort.

Suzan bewijst met deze show dat ze niet alleen musicals (The Little Voice, Urinetown) kan, maar zeker ook als soloartiest haar mannetje staat.

Suus zingt Toon is van januari t/m mei 2015 te zien in de Nederlandse theaters.

 

Zie ook onze Fotoreportage

Share

One thought on “Suus is terug in het theater met “Suus zingt Toon”

  1. Pas genoten van zo`n Toon en nu ook straks dit weer in de theaters. Ben al 40 jaar grote fan van Toon Toon zit zo diep in mijn hart dat gaat nooit meer over. Hij hangt in mijn 1 jaar nieuwe huis boven mijn eethoek een prachtige poster in wissellijst zo is hij nog elke dag bij me. Zo`n Toon was grandioos wil ook heel graag naar Suus zingt Toon. Vanaf wanneer kan je daar kaartjes voor bestellen misschien is dat nog wel niet bekend hoor.

    Alvast veel succes Suzan.
    hartelijke groeten Betty van der Wilt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.