Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron

Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron

Suske en Wiske vieren in 2015 hun 70ste verjaardag. Ter ere van dit feestelijke jaar presenteren Van Hoorne Entertainment, Music Hall en WPG uitgevers vanaf oktober 2015 de familiemusical ‘Suske en Wiske en De Circusbaron’ ,met o.a. Ben Cramer, in het theater. Suske en Wiske en de Circusbaron heeft alles in zich om dé familiemusical van het komend theaterseizoen te zijn: een spannend verhaal, humor, spectaculaire acts en fijne muziek die je niet meer uit je hoofd krijgt!
Wanneer de oersterke Jerom op mysterieuze wijze wordt ontvoerd, springen de striphelden Suske en Wiske vol enthousiasme in een nieuw avontuur. Lambik is dit keer echter niet van de partij, zijn komisch talent is namelijk in de smaak gevallen bij de Ringmeester van een groot circus (Ben Cramer) die Lambik een baan als Clown, ofwel Circusbaron aanbiedt. Lambik neemt de baan aan, maar ontdekt al snel aanwijzingen die leiden in de richting van de verdwenen Jerom. Lambik besluit zijn vrienden in te schakelen en zo belanden Suske, Wiske, Sidonia, Lambik en Jerom in de wervelende wereld van het Circus, vol list en bedrog. Zouden onze helden ook dit avontuur weer tot een goed einde kunnen brengen?

Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron gaat op 24 oktober 2015 in première en zal daarna in ruim 70 theaters te zien zijn. De cast bestaat ondermeer uit musicalster Ben Cramer, die eerder al te zien was in succesvolle musicalhits als ‘The Phantom of the Opera’ en ‘Aïda’. In deze voorstelling neemt hij de rol van de sluwe Ringmeester van het circus voor zijn rekening. Dè familiemusical van 2015 zit vol vrolijke liedjes, typische Suske en Wiske-humor en een spannend verhaal. Een onvergetelijk theateravontuur voor het hele gezin.

Meer informatie: www.SuskeenWiskedemusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.