Susan Visser in de Nederlandse theaters als Detective Moncler

Susan Visser in de Nederlandse theaters als Detective Moncler

Ze is bekend van Gooische Vrouwen en trok veel bekijks als Mol in het veertiende seizoen van Wie Is De Mol: Susan Visser is een graag geziene actrice op het Nederlandse televisiescherm en filmdoek. Vanaf 24 januari is zij op de planken te zien in de nieuwe voorstelling van Theater Oostpool door theatermakers Jan Hulst en Kasper Tarenskeen. Samen met vier andere acteurs brengen zij een spannende whodunnit over verlies, de wens om te verdwijnen en de zoektocht naar vergiffenis. 

Detective Moncler 

Een detective en haar verslaafde zoon gaan samen op zoek naar de moordenaar van zijn vader. 
 
Nadat Detective Moncler (gespeeld door Susan Visser, bekend van o.a. Gooische Vrouwen) ontslagen wordt vanwege excessief politiegeweld besluit ze zich in te laten vriezen. 

“Maak mij maar wakker als shit minder pussy is!” roept ze terwijl de temperatuur in haar Cryopod zakt naar -1000 C. 

Maar wanneer ze door een speling van het lot al na 5 jaar ontdooit, is ze nog steeds harder gecanceld dan Matthijs van Nieuwkerk, blijkt haar man vermoord te zijn en is haar zoon drugsverslaafd geworden. 

In een zieke spagaat tussen de tijdsgeest en zichzelf gaat Moncler samen met haar getroebleerde zoon op zoek naar de moordenaar van haar man. 

Hulst & Tarenskeen maken met Detective Moncler een bloedstollende theaterthriller over de prijs van excelleren. Moet succes altijd ten koste gaan van je menselijkheid? 

Detective Moncler gaat op 28 januari in première in Theater Oostpool. Meer informatie vind je via oostpool.nl/detective-moncler.

FOTO: ©Marijke de Gruyter en Nicolien de Jong

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.