Succesvolle start van het 80-Jarig jubileumseizoen van Holiday on Ice in Nederland!

Succesvolle start van het 80-Jarig jubileumseizoen van Holiday on Ice in Nederland!

Het 80-jarige jubileumseizoen van Holiday on Ice is in volle gang en blijkt een groot succes. Na een succesvolle première in Martiniplaza in Groningen op 8 december heeft het gezelschap afgelopen weekend met maar liefst zes shows ook Rotterdam Ahoy betoverd. Na meer dan 50.000 verkochte tickets kondigt Holiday on Ice met trots aan dat er volgend jaar een nieuwe Nederlandse speelstad wordt toegevoegd: Breda.

De jubileumshow A NEW DAY die nu door Nederland toert is een betoverende voorstelling en vormt de perfecte mix van kunstschaatsen op topniveau, spectaculaire kostuums, knappe choreografieën en indrukwekkende decors. Dit jubileumseizoen is niet alleen een viering van het verleden, maar ook een belofte voor de toekomst van dit unieke schaatsspektakel. Een bijzondere toevoeging aan de cast dit jaar zijn twee getalenteerde Nederlandse schaatsers Sophie & Florian die het internationale gezelschap versterken. Met trots vertegenwoordigen zij de Nederlandse schaatstraditie in Holiday on Ice en voegen voor het Nederlandse publiek nog een extra dimensie toe aan de betoverende prestaties op het ijs.

Vanwege de grote vraag van het publiek, kondigt Holiday on Ice vandaag de uitbreiding aan naar een derde stad onder de rivieren: Breda. De keuze voor Breepark als locatie is niet alleen gebaseerd op de centrale ligging en goede bereikbaarheid, maar ook op de veelzijdigheid van deze evenementen locatie. Breepark, gelegen aan de oostelijke kant van Breda, biedt niet alleen een indrukwekkende evenementenhal maar belooft de bezoekers een complete uitgaanservaring te bieden. De kaartverkoop is vandaag gestart. https://www.eventim.nl/event/holiday-on-ice-no-limits-brabanthallen-17974219/ Voor meer informatie en tickets:  www.holidayonice.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.