Succesvolle Première van ‘Assisen Live – De Kotmoord’

Succesvolle Première van ‘Assisen Live – De Kotmoord’

FOTO:©Backstage producties
De langverwachte première van ‘Assisen Live – De Kotmoord’ heeft een opzienbarend debuut gemaakt in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Het publiek werd meegevoerd in een wereld van intriges, recht en onthullingen tijdens deze interactieve theaterbelevenis, geregisseerd door Filip Peeters.
De topcast, bestaande uit een indrukwekkende line-up van bekende namen, leverde een knappe prestatie. Sien Eggers schitterde als voorzitster van het Hof, waar ze met wijsheid en vastberadenheid de balans wist te bewaren te midden van het tumultueuze proces.Carry Goossens en Jonas Leemans brachten het podium tot leven met hun verbale steekspel, waarbij de ene als advocaat van de beklaagde optrad en de andere als procureur, het publiek heen en weer slingerend tussen twijfel en overtuiging.Leonce Peeters vertolkte op overtuigende wijze de rol van slachtoffer, terwijl Nona ’t Jolle, An Miller en Ini Massez het publiek op hun hand kregen met hun optredens in de getuigenbank en tijdens de flash-backs.”Assisen Live – De Kotmoord” biedt een unieke kans voor het publiek om de assisenzaal binnen te treden en deel te nemen aan een intrigerend proces, waar geheimen en leugens langzaam worden ontrafeld door de scherpe geesten van advocaten, rechters en het publiek als actieve juryleden. “Assisen Live – De Kotmoord” biedt op deze wijze een onmisbare ervaring voor theaterliefhebbers en rechtbankdrama-enthousiastelingen.ASSISEN LIVE – De Kotmoord  is te zien tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent. Deze voorstelling is een samenwerking met Play.
Info: www.backstage-producties.be 

ROLVERDELING ASSISEN LIVE – DE KOTMOORD
Voorzitter van het hof: Sien Eggers
Procureur: Jonas Leemans
Advocaat: Carry Goossens
Beklaagde: Ben Segers
Slachtoffer: Leonce Peeters
Getuige: An Miller Getuige: Ini Massez
Getuige: Nona ’t Jolle
INTERACTIEF CONCEPT IN HET THEATER: ASSISEN LIVE – DE KOTMOORD
 
ASSISEN LIVE is een bijzonder en interactief concept waarbij een spraakmakend moordproces, inclusief flashbacks, op de scène wordt gebracht. Het wordt voor het publiek een meeslepende avond waarbij zijzelf optreden als volksjury en beslissen over schuld of onschuld. 
ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS – ASSISEN LIVE – DE KOTMOORD
Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen
Van 19 april tot en met 12 mei in Theater Elckerlyc Antwerpen
Op 25 en 26 mei in Trixxo Hasselt
Op 9 en 16 juni in Capitole Gent

Productie: Backstage Producties: Bob Jennes – Dirk Van Vooren – James Cooke – Nico Warrinnier
Tekst: Peter Römer en Filip Peeters
Regie: Filip Peeters
Uitvoerend producent: Sil Poppe

Met Sien Eggers, Carry Goossens, Ben Segers, Leonce Peeters, Ini Massez, An Miller en Nona ’t Jolle.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.