Studio 100 viert 20 jarig jubileum groots met de Studio 100 Winterfestival  in het Ziggo Dome.

Studio 100 viert 20 jarig jubileum groots met de Studio 100 Winterfestival in het Ziggo Dome.

Het is dit jaar 20 jaar geleden dat Studio 100 werd opgericht door Hans Bourlon en Gert Verhulst.  En dat is reden voor een groots feest! Gisteren waren er maar liefst drie shows in het Ziggo Dome om het jubileum te vieren.

 Tijdens het Studio 100 Winterfestival was er ook primeur; voor het eerst was Nachtwacht live te zien in Nederland. Verder konden de kids mee feesten met o.a. superheldin Mega Mindy, kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba, muzikale schoolvrienden Ghost Rockers,  Maya de bij, Lolly Lolbroek. En de dames van Prinsessia. Maar ook de dames van K3, Hanne, Marthe en Klaasje, lieten dit feestje niet aan zich voor bij gaan.
 
Het hele feest was een verrassingsfeestje voor Samson en Gert, hetgeen waar het allemaal mee is begonnen. De burgemeester was al volop bezig met ideeën om dit feestje tot een goed einde de te brengen maar O jeetje!! Toen was  Meneer de burgemeester ziek. Gelukkig konden de 2 presentatoren van de show Flo (Soy Kroon) en Telekids-presentratice Keet! (Janouk Kelderman) het “To Do Lijstje” van de burgemeester afwerken voordat Samson en Gert naar de Ziggo Dome kwamen. Met behulp van bekende nummers werd de lijst afgewerkt. Het ”To Do Lijstje” is als volgt: Piet Piraat en zijn bemanning moesten de balzaal opruimen en schoonmaken. Door Maya de Bij worden er bloemen bezorgt om de zaal lekker te laten ruiken en het nummer “Daar heb je Maya de Bij” werd gezongen. De ingrediënten voor de taart worden bezorgt door Kabouter Plop en gebakken door Lolly Lolbroek.
 
De zaal werd versierd met tekeningen van de kinderen die ze voor de voorstelling in bakken moesten inleveren. Flessen bubbels worden ontkurkt door het muzikale schoolband Ghost Rockers met het nummer “Voor altijd”. 
 
De studio 100 heeft al bewezen dat ze van een klein bedrijf zijn uitgegroeid tot een mega onderneming waar we nog veel van zullen gaan zien. Met de Studio 100 Winterfestival hebben ze er een mooie jubileum show van gemaakt.
 
 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.