Studio 100 gaat voor Musical Comedy !

Studio 100 gaat voor Musical Comedy !

Op 29 november 2020 zal in het Studio 100 Pop-Up Theater te Puurs ‘Vergeet Barbara’ in première gaan.
Wie is Barbara ? De titel doet alvast een belletje rinkelen. ‘Vergeet Barbara’ is één van de vele hits van Vlaanderens grootste Nederlandstalige zanger en icoon Will Tura. De feelgood musical heeft als rode draad de liedjes uit Will Tura’s indrukwekkende repertoire.
Barbara is de vrouw die plots verschijnt in het leven van cafébaas Willy en zijn drie zonen. Bovendien speelt alles zich af in de warme zomer van 1976 waarin iedereen begeesterd de Tour de France volgt. Dat jaar zal Lucien Van Impe immers met de overwinning terugkeren naar België !
Willy (Gert Verhulst) houdt ‘Café De Sportvriend’ open samen met z’n oudste zoon Arthur (James Cooke). De twee andere zonen zijn Achiel (Jonas Van Geel) en Albert (Jelle Cleymans). Achiel ambieert een muzikale carrière en de jongste, Albert, is wielrenner en vader Willy’s oogappel.Wie Barbara is en welk geheim ze met zich meebrengt, is te ontdekken in deze luchtige musical vol herkenbare melodieën en volkse, (ont)spannende en grappige situaties die de toon zetten.
Een live orkest, een getalenteerde cast – waaronder ook nog een vijftal bijrollen en een twintigtal andere acteur – en natuurlijk de vrouwelijke hoofdrolspeelster (voorlopig naam onbekend) zullen het najaar even legendarisch maken als die warme zomer en Will Tura’s repertoire zelf. Gezelligheid gegarandeerd ! 
Tickets & info: www.vergeetbarbara.be

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.