Studio 100 brengt komend seizoen vertrouwde én nieuwe karakters naar de theaters!

Studio 100 brengt komend seizoen vertrouwde én nieuwe karakters naar de theaters!

Er staat de kinderen weer een bruisend theaterseizoen van Studio 100 te wachten! Niet alleen hun vertrouwde Studio 100 vriendjes zullen op het podium te zien zijn, er komen er ook nieuwe karakters naar de theaters! Vanaf augustus varen Wickie de Viking en zijn dorpsgenoten uit Flaken naar Nederland met hun theaterdebuut Wickie, de Musical! Samen met Halvar, het komische duo Tjurre & Snorre, Gorm, Ulme, Urobe, Faxe en de vrouwen van Flaken gaat Wickie weer de strijd aan met Vreselijke Sven en zijn piraten.
Daarnaast kunnen kinderen vanaf oktober hun hart ophalen bij hun vertrouwde kaboutervriendjes Kabouter Plop, Kabouter Kwebbel, Kabouter Klus en als speciale gaste Kabouter Smal in de vrolijke show Plop en het Sprookjesboek. In december beginnen Karen, Kristel en Josje aan hun grote afscheidstour door Nederland. Zij zingen voor de allerlaatste keer samen hun grootste hits en geven live het stokje door aan drie nieuwe K3 meisjes die via het SBS 6 tv-programma K3 zoekt K3 worden gezocht. En dan is er nog
goed nieuws voor de fans van Prinsessia! Want vanaf maart 2016 ruilen Prinses Roos, Prinses Linde, Prinses Iris, Prinses Madeliefje en Prinses Violet de prinsessenschool tijdelijk in voor het theater! De vijf vriendinnen hebben elke vrije minuut benut om te oefenen voor hun eerste Prinsessia shows, waarin zij iedereen meenemen naar de wereld van prinsen en kastelen. Deze mooie shows met aanstekelijke liedjes en energieke dansjes bieden alle redenen dit najaar weer naar het theater te komen om de favoriete karakters in het echt te zien!

Wickie, de Musical (voor de hele familie)

Van 6 augustus tot en met 28 oktober 2015

Na twee succesvolle films en een remake van de populaire animatieserie Wickie de Viking pakt Studio 100 uit met Wickie, de Musical!

Vreselijke Sven is het beu om telkens het onderspit te moeten delven bij gevechten met de Vikingen van Flaken. Hij beraamt het plan om Wickie te ontvoeren om zo losgeld te eisen. Sven wil de grootste Vikingschat: de twee heel bijzondere diamanten uit het godenbeeld dat op het dorpsplein van Flaken staat. Op die manier kan Vreselijke Sven de rijkste piraat ter wereld worden. Josje Huisman vertolkt onder andere de rol van piratenschlagerzangeres Elza Eenoog, het liefje van Vreselijke Sven. Elza is vooral uit op geld en wil daarom graag aanpappen met de rijkste piraat ter wereld.

Zal Sven’s snode plan slagen en lukt het hem de uiterst kostbare diamanten te bemachtigen? Of zullen Wickie, Halvar en de rest van de Vikingen Sven weer te slim af zijn? Beleef dit spannende avontuur samen met het slimste Vikingjongetje ter wereld in Wickie, de Musical.

Bekijk hier de openingsscène en hier de promo van Wickie, de Musical!

En bekijk: het interview met Josje Huisman over haar rollen in Wickie, de Musical!

Plop en het Sprookjesboek (2+)
Van 3 oktober tot en met 15 november 2015

De bekendste kabouters van de Lage Landen komen naar het theater om samen met jou een fantastisch sprookjesavontuur te beleven!

Kabouter Lui ligt met de mazelen in bed, dus onze vrienden zijn heel blij dat Kabouter Smal hen komt helpen. Als Klus op een dag een brief krijgt met daarin een noodkreet van Storm de boekenworm, vertrekken de kabouters meteen om hun oude vriend uit de nood te helpen. In het huis waar Storm woont, is er namelijk iemand ontzettend droevig: Het Sprookjesboek. Het Sprookjesboek is droevig, omdat er nog nooit iemand aan hem een sprookje heeft voorgelezen! Onze kabouters schieten in actie en samen met het publiek vertellen ze een uniek sprookje vol interactie, humor en verkleedpartijen. Maar is dit ook genoeg om Het Sprookjesboek weer te laten lachen? Plopperdeplop, kom het zelf ontdekken in deze supergrappige show met de bekendste liedjes van je favoriete kabouters!

Bekijk hier de trailer https://www.youtube.com/watch?v=-nXf3f9aiaE.

K3 shows (3+)

Van 12 december 2015 tot en met 10 april 2016

Onlangs kondigden Karen, Kristel en Josje aan dat zij dit najaar via de groots opgezette tv-show K3 zoekt K3 de fakkel zullen doorgeven aan drie nieuwe zangeressen. Aansluitend op dit televisieprogramma volgt er van 12 december 2015 tot en met 10 april 2016 een grote K3 afscheidstour door Nederland! Deze wervelende K3 show wordt voor de drie nieuwe meisjes het debuut binnen K3, en voor Karen, Kristel en Josje een afscheid van een periode die zij heel erg koesteren. Maar voordat Karen, Kristel en Josje definitief afscheid nemen, stellen zij de nieuwe K3 meisjes persoonlijk aan hun fans voor en bouwen zij met zijn zessen een dubbel zo groot K3 feest! Deze spetterende K3 show is te zien in Den Bosch, Enschede, Maastricht, Eindhoven, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam en Groningen! Wees er snel bij voor de beste plaatsen bij deze unieke K3 show!

Bekijk hier de aankondiging van Karen, Kristel en Josje voor de unieke K3 tour: https://www.youtube.com/watch?v=VlLUg-3EWAg&feature=youtu.be

Prinsessia shows (2+)

Van 16 maart tot en met 5 juni 2016

Voor alle Prinsessia fans die afgelopen week de Prinsessia Fandagen hebben gemist is er goed nieuws, want Prinses Roos, Prinses Linde, Prinses Iris, Prinses Madeliefje en Prinses Violet ruilen de prinsessenschool tijdelijk in voor het theater! De vijf vriendinnen hebben elke vrije minuut benut om keihard te oefenen voor hun eerste liveshow. Reken dus maar dat het zal sprankelen op het podium!

Wil jij je favoriete prinses in levende lijve aanschouwen? Kriebelen je stembanden nu al, omdat je luid wil meezingen met die heerlijke prinsessenliedjes? Laat het trompetgeschal dan onmiddellijk aanrukken en doe een vreugdedansje; de meiden kijken alvast reikhalzend uit naar jullie komst en beloven een koninklijk spektakel!

Kijk voor meer informatie op www.studio100.com.

plop

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.