Studenten van  DAPA in Little shop of Horrors

Studenten van  DAPA in Little shop of Horrors

Foto’s en tekst: Stephan Markus

De eindvoorstelling van deze talentvolle toppers!

Little Shop of Horrors gaat over een kleine bloemenwinkel in een achterbuurt van Amsterdam. In deze door mevrouw Mushnik gerunde winkel werken Audrey, die in een stormachtige relatie verwikkeld is met een sadistische tandarts, en Simon, een sullige eenling die stiekem een oogje heeft op Audrey.De klandizie valt tegen en het ziet er somber uit voor de toekomst van de bloemenwinkel. Totdat Simon met een vreemde plant op de proppen komt. Door dit mysterieuze plantje, dat van Simon de naam Audrey II gekregen heeft, bloeit de belangstelling voor de winkel weer op en wordt Simon een beroemdheid. Maar is dat het allemaal waard ? 

Want de plant leeft niet van Pokon alleen ! 

De hele cast knalde van het podium! Humor, fantastisch dans en zang: het zit er allemaal in en vanaf het eerste moment word je meegezogen in een rollercoaster van talent!  Als rode draad zien we een soort girlband die de diverse scènes aan elkaar zingt en speelt. Drie meiden, waaronder Puk Elzakkers, Elize de Kool en Angelina-Jane Biesenbeek, vermaken met prachtige zang en humor ! 

Nu is Dapa klaar voor deze geweldige jonge talenten! Na het zien van deze heerlijke voorstelling kan het niet anders dan dat we deze kanjers binnenkort terug gaan zien in mooie producties in Nederland en wie weet zelfs in het buitenland! 

Cast:
Robin van Weert: Seymour Krelborn
Audrey: Sterre de Paus
Orin Scribello: Pim Lether
AudreyII: Amber Rusch
Mushnik: Maud Schepers
Crystal: Puk Elzakkers
Chiffon: Elize de Kool
Ronette: Angelina-Jane Biesenbroek

Ensemble:
Célise Vroomans, Hilde Kruijver, Julie Creemers, Lisa Verloo, Louka Budvytis, Melissa Breebaart, Noa Verschut, Olivia Burleson, Phoebe Burleson en Unique Divendal

Regie: Ron van Lente
Muzikale leiding: Jeruma Arnold
Choreografie: Monira McIntoch

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.