‘Strijder’ Emma Kok maakt indruk met verrassende single

‘Strijder’ Emma Kok maakt indruk met verrassende single

Op vrijdag 16 juni brengt Emma Kok (winnares van The Voice Kids (RTL) en Ministars (SBS6)) haar nieuwe single uit. 

Strijder’ symboliseert de tweestrijd waarin zij zit, met aan de ene kant de struggle die Emma dagelijks heeft door haar ziekte en aan de andere kant de wereld die aan haar voeten ligt als artiest en zangeres.

Met deze krachtige en hedendaagse single maakt Emma een statement over dat het leven soms moeilijk kan zijn maar door te ‘vechten’ en moed te houden, alles goed komt. Een lied over een nieuw begin. Emma schreef het nummer voor het publiek, maar vooral voor zichzelf, waarmee ze alles een plek kan geven en vooruit kan kijken naar wat haar mooie carrière nog te bieden heeft. 

Emma schreef “Strijder” samen met Tjeerd Oosterhuis, die ook haar eerste single Laat Mij Een Vinder Zijn produceerde.

“Toen ik Emma voor het eerst ontmoette voelde ik meteen dat ze speciaal is. Los van haar aandoening, is zij zeer muzikaal en heeft zij echt een talent voor zowel zingen als voor performen. Dat ze nog zo jong is maar toch een enorme drive, werklust, energie en talent heeft maakt het heel leuk om met haar te werken. Daarom ben ik blij dat we een bredere samenwerking zijn aangegaan om samen nog heel veel mooie en succesvolle momenten te creëren.”, aldus Tjeerd Oosterhuis.

Ondertussen gaat het goed met de carrière van Emma Kok, want op 22 & 23 september a.s. staat ze met andere Nederlandse topartiesten in Rotterdam Ahoy bij “Fred & Friends”, de show van TV- en mediapersoonlijkheid Fred van Leer.

‘Strijder’ is vanaf vrijdag 16 juni te beluisteren via de bekende streamingdiensten.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.