Streaming kerstconcerten OG3NE in Winter Efteling gaan door

Streaming kerstconcerten OG3NE in Winter Efteling gaan door

De livestream van de kerstconcerten van OG3NE ‘A MAGICAL CHRISTMAS’ STREAMING CONCERTS op vrijdag 18, zaterdagdag 19 en zondag 20 december vanuit de Winter Efteling gaan door. Het betrof altijd al opnames buiten openingstijden van het attractiepark en zonder publiek, waarbij de Efteling puur het decor vormde en nog steeds zal vormen.

Alleen via een livestream kunnen deze unieke concerten live worden bijgewoond. De drie totaal verschillende kerstshows vinden alle drie plaats op een andere plek in de Winter Efteling en zullen ieder 70 minuten duren. “We zijn zo blij dat alles door mag gaan. Juist in deze tijd wil je mensen een warm feestelijk gevoel geven en dat huiselijke, familiaire laten ervaren en daar gaan we echt voor zorgen. We gaan er echt iets unieks van maken in een heel bijzondere atmosfeer”, aldus OG3NE.

De overheid heeft afgelopen maandag bepaald dat publiekslocaties zoals de Efteling de komende weken dicht moeten voor publiek, dit heeft dus geen effect op deze activiteit zonder publiek. Op de website van de rijksoverheid wordt sinds maandagavond bovendien expliciet aangegeven dat “de beoefening van podiumkunsten en cultuureducatie: repeteren en opnames maken door professionals voor bijvoorbeeld online voorstellingen kan blijven plaatsvinden”. Tevens geeft de overheid voor publiek toegankelijke gebouwen aan dat: “Gebouwen die voor publiek gesloten zijn, zoals theaters, musea en muziekscholen, mogen openblijven voor medewerkers in het kader van bedrijfsactiviteiten. Repeteren en opnames door professionals kunnen dus blijven plaatsvinden. Voor bijvoorbeeld digitale voorstellingen en livestreams.”

De opnames vinden plaats onder het AV protocol, waarbij alle maatregelen strikt in acht worden genomen. Bovendien vinden alle opnames plaats in de buitenlucht. Voor de livestream dient een ticket te worden gekocht, waarna het concert live thuis te streamen is. Vanuit de sprookjesachtige Winter Efteling kan er drie avonden worden genoten van de allergrootste kersthits uit het heden en verleden én van eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van OG3NE met band.

OG3NE ‘A MAGICAL CHRISTMAS’ STREAMING CONCERTS vinden op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 december van 20:15 tot 21.25 uur online plaats vanuit de wonderlijke wereld van de Winter Efteling. Tickets voor de livestreams zijn verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl. De prijs voor een streamingslink is €12,50 per concert. Een passe partout om alle drie de kerstconcerten te kunnen zien kost €27,50.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.