STOMP komt terug naar Nederland

STOMP komt terug naar Nederland

Na tournees in meer dan 50 landen en ruim 12 miljoen bezoekers, komt de Britse formatie STOMP eindelijk weer naar Nederland. Waar STOMP is, is ritme. Percussie, visuele humor en alledaagse voorwerpen krijgen een hele nieuwe dimensie. STOMP is vanaf 8 november exclusief te zien in Zwolle, Tilburg, Doetinchem, Alkmaar, Zoetermeer en Apeldoorn.

Met tomeloze energie veranderen de acht performers vuilnis en alledaagse herrie uit de stad in een hemels concert, met als motto: ‘just drumming is boring’. Ritmische geluiden door het gebruik van bezems, vuilnisbakken, aanstekers, kranten, handen, voeten, een gootsteen, deksels, potten en pannen; overal zit muziek in.

STOMP werd in 1991 opgericht door de Britten Luke Cresswell en Steve McNicholas. Sindsdien beleefde het gezelschap vele successen. Naast de wereldwijde tournees en vele prijzen, was STOMP o.a. te zien in commercials van Heineken, Coca Cola en Toyota. Ook trad STOMP live op bij de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012.

 Foto van : STOMP scènebeeld.JPG
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.