Steven Goegebeur, hét comedytalent uit Vlaanderen, komt naar Nederland

Steven Goegebeur, hét comedytalent uit Vlaanderen, komt naar Nederland

met zijn eerste avondvullende show ‘De Geknipte Man’

Stand-upcomedian Steven Goegebeur is in Vlaanderen alom bekend. Zijn eerste avondvullende show ‘De Geknipte Man’ ging hier maar liefst twee keer in reprise. Hij stond meer dan 100 keer voor veelal uitverkochte zalen. Vanaf 23 maart is het de beurt aan Nederland.

‘De Geknipte Man’ is meteen een goede kennismaking met de comedian. Wie is hij? Wat doet hij? Wat frustreert hem? Wat maakt hem blij? Is hij juist naar de kapper geweest? Of naar een uroloog? Kortom: Waarom is Steven Goegebeur  ‘De Geknipte Man!’? Een staaltje stand-up comedy van de bovenste plank met een razend tempo en boordevol verknipte situaties.

Eind 2007 begon Goegebeurs grote comedy-avontuur. Hij deed voor het eerst zijn ding in het bekende podiumcafe “Den Buster” in Antwerpen. In het seizoen 2011-2012 voelde Steven aan dat de tijd rijp was om met een eigen avondvullende voorstelling op tournee te gaan en zette hij zijn onderwijscarrière in de wachtkamer. De commentaren over deze eerste comedyvoorstelling ‘De geknipte man’ waren lovend. In Nederland is Steven ook wel bekend als één van de vier Vlaamse ‘Foute Vrienden’. Met hun hilarische filmpjes haalden deze vier heren meermaals ‘De Wereld draait door’.

Over of Steven zich gaat aanpassen aan het Nederlands publiek is hij duidelijk: ‘Als Hollandse cabaretiers in Vlaanderen komen spelen, maakt hun leuke accent het voor ons vaak nog grappiger. Ik hoop dus dat mijn lichte Antwerpse tongval charmant overkomt bij de Nederlanders. Voor de rest zal ik misschien iets trager praten en hier en daar een woordje vertalen. Belangrijk is, of je nu in Nederland of België speelt, dat je je publiek met respect behandelt, je je volledig geeft op het podium en dat je jezelf blijft.’

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.