Sterke zangers gezocht voor rockmusical RENT (Hilversum)

Na de goed ontvangen voorstellingen van Disney’s High School Musical (2017) en The Wiz (2018) heeft Daphne Bruineberg Productions voor volgend jaar gekozen voor de rockmusical RENT. Voor deze productie wordt op dit moment gezocht naar sterke zangers/acteurs van 16 jaar en ouder om de cast samen te stellen.

Doordat Daphne Bruineberg Productions op projectbasis werkt, heeft iedereen bij de audities gelijke kansen. De cast wordt samengesteld met liefhebbers voor musical, die naast gezelligheid met een professionele houding willen werken aan hun ontwikkeling. De cast voert op 25 & 26 mei 2019 de voorstelling 2 keer op in Theater Gooiland, Hilversum

Daphne Bruineberg Productions produceert amateurmusical voor liefhebbers van 16 tot 99 jaar in Zaandam, Hilversum en Alphen a/d Rijn. Bij deze producties staat de theatrale groei van de deelnemers op nummer één. Onder professionele begeleiding van een regisseur, muzikaal leider, choreograaf, vocal coach en met ondersteuning van licht- en geluidstechnici en decorontwerp wordt toegewerkt naar de professionele uitvoering in het theater. Zo biedt Daphne Bruineberg Productions een plek waar gedreven talenten zich kunnen ontwikkelen op gebied van zang, dans en spel.

Gezocht worden:
– Deelnemers vanaf 16 jaar mét of zonder zang, dans en/of spelervaring

Specifiek wordt gezocht naar:
– Sterke zangers/acteurs (20-40) voor de hoofd- en bijrollen

De audities vinden plaats op 20 juni 2018 in Baarn. Aanmelden kan via www.bruineberg.nl. De repetities zullen plaats vinden op de woensdagavond van 19.00-22.00uur.

This Post Has One Comment

 1. Coen vd Wouw

  Beste productie
  Ik las uw oproep voor auditanten voor Rent. Ik ben geen auditant, maar udien u de musical met een liveband wilt uitvoeren, kan ik u een complete “RENTband” aanbieden.
  We zijn nu in voorbereiding voor een uitvoering eind juni van Rent in Breda.

  Wanneer u interesse heeft ga ik graag met u in gesprek omtrent de mogelijkheden.

  Mvg Coen
  Zie @ of 0650462799

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.