STENT Producties brengt ‘QUEEN’ terug in het theater

STENT Producties brengt ‘QUEEN’ terug in het theater

Na jarenlang wachten keert de muziek van ‘QUEEN’ terug als theaterconcert.

‘WE WANT QUEEN’, geproduceerd door STENT Producties, zit vol met hits van Queen gebaseerd op de musical ‘We Will Rock You’. Eén van de solisten tijdens dit concert is Maike Boerdam, zij wordt door een live band muzikaal begeleid tijdens dit spektakel dat op 21 februari 2016 zal plaatsvinden.

Na de musical ‘We Will Rock You’ keert de tijdloze muziek van Queen terug in het theater. We kennen ze allemaal, hits als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Will Rock You’ en ‘We Are The Champions’ allemaal afkomstig van Queen.

‘WE WANT QUEEN’, een theaterconcert vol met hits van Queen gebaseerd op de musical ‘We Will Rock You’. Men zal door een 5-koppige band meegenomen worden in alle muzikale hoogtepunten van Queen.

Naast een 5-koppige band zal een 6-tal solisten de nummers op vocaal gebied ondersteunen. De line-up bestaat uit onder andere: Maike Boerdam, Barry Bogman en Marije van Sonsbeek. Hierdoor blijft STENT Producties aangeven het bedrijfsdoel, het bieden van nieuwe ingangen aan ambitieuze personen, voort te zetten binnen haar producties en is dit direct terug te zien in de line-up.

Maike Boerdam heeft haar sporen jarenlang verdiend in de musicalbranche door het vertolken van diverse hoofdrollen in o.a.  ‘Elisabeth’, ‘Miss Saigon’, ‘Evita’ en afgelopen seizoen in ‘Hartsvrienden’.

Barry Bogman speelde eerder bij Studio 100 in de theatershow van ‘Bumba’ en afgelopen twee seizoenen schitterde hij in de open-eind musical ’14-18’. Marije van Sonsbeek voltooide haar vakopleiding aan de dansacademie ‘Lucia Marthas’ en was te zien als solist in ‘Jeans 23’ en afgelopen seizoen in ‘Dora Live!, Dora’s Piratenavontuur’ van Van Hoorne Entertainment.

‘WE WANT QUEEN’ is te zien op 21 februari 2016 in het Calypso Theater te Wijk bij Duurstede met slechts 2 concerten. De kaartverkoop start maandag 24 augustus om 10:00 uur waarbij tickets zowel via het theater als online te bestellen zijn.  Daarnaast is het mogelijk om een combiticket (ticket + 3-gangen diner) te boeken.

UNIEKE OPENINGSACTIE – SPAAR NU VOOR EEN 2E KAARTJE GRATIS

Vanaf maandag 24 augustus 2015 kan men sparen voor een 2e kaartje gratis voor ‘WE WANT QUEEN’ bij Albert Heijn. Alle actievoorwaarden, tickets en informatie zijn te vinden op www.wewantqueen.nl

Kortom, liefhebber van Queen? Houdt je van theater? Kom dan intiem genieten in Wijk bij Duurstede van een theaterconcert dat je niet mag missen!

maikequeen1

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.