Stemmencast Pinguïns van Madagaskar compleet

Stemmencast Pinguïns van Madagaskar compleet

De Nederlandse stemmencast van de animatiefilm De Pinguïns van Madagaskar is compleet. Acteurs Frans Limburg, Marcel Jonker en Huub Dikstaal lenen hun stemmen aan de pinguïns Skipper, Kowalski en Junior. Acteur John Jones kruipt weer in de huid van Koning Julien.

Hij was eerder al te horen als de koning van de maki’s in de Madagaskar-films.

Eerder was al bekend dat Tony Neef, Jon van Eerd en Peggy Vrijens hun stem lenen aan de nieuwste film van de makers van Shrek en Kung Fu Panda. Tony spreekt de stem in van dr. Octavius Brak, een excentriek genie die de wereld wil vernietigen. Jon kruipt in de huid van de knappe husky Agent Geheim. Hij is de leider van De Noorderwind, een spionnenorganisatie die dieren in nood helpt. Peggy is te horen als de intelligente Eva, de inlichtingenanalist van De Noorderwind. Rapper en komiek Murth Mossel is Korporaal, een Noorse beer van 2,5 meter en 450 kilo.

Acteur en zanger Rolf Koster is Kort Lontje, de explosievenexpert van De Noorderwind. Bioloog Freek Vonk is in de film te horen als natuurfilmer die over het randje gaat voor zijn documentaire.

De Pinguïns van Madagaskar draait vanaf 3 december in de bioscoop.

BRON: RTL Boulevard

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.