Stap aan boord bij Marja van Katendrecht

Stap aan boord bij Marja van Katendrecht

Ambassadrice van Rotterdam Marja van Katendrecht komt terug in de Nederlandse theaters met haar nieuwste voorstelling Aan boord bij Marja. Na haar iconische voorstellingen over Tupperware, de bruisende Dooie Sterren Parade en haar Relatie Advisatie Show, gooit Marja nu alle trossen los voor een onvergetelijke reis geïnspirereerd op de brieven van haar wereldreizende man, Kapitein Sterling. De voorstelling speelt van oktober t/m mei 2025 en gaat feestelijk in première op 7 december in Hendrik-Ido-Ambacht. Kaartverkoop is gestart.

Marja van Katendrecht

Marja van Katendrecht is een echte Rotterdamse en al jaren beroemd in haar stad. Ze heeft hobby’s en een hart dat openstaat voor andere mensen. Marja is Burgemeesteres van Camping Rotterdam en verblijde ieder hart op vrijdagavond met Marja’s Bingo-, Correlatie-Radio op Radio Rijnmond. Daar is het niet bij gebleven, want is inmiddels is Marja uitgeroepen tot Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam. Ze probeert mensen met elkaar te verbinden en ze zo nu en dan eens op een andere manier naar elkaar te laten kijken.

Marja heeft in 2008 de persoonlijkheidsprijs Camaretten binnengesleept. In 2020 was zij met haar voorstelling Marja’s Grote Tupper Topper Show te zien in diverse theaters, en toerde ze met de voorstellingen Marja’s Dooie Sterren Parade en Marja’s Relatie Advisatie Show door heel Nederland.

Aan boord bij Marja

Maak je klaar voor een avond vol plezier en avontuur en stap aan boord bij Marja! Na haar iconische voorstellingen over Tupperware, de bruisende Landelijke Dooie Sterren Parade en haar Relatie Advisatie Show, gooit Marja nu alle trossen los voor een onvergetelijke reis geïnspireerd op de brieven van haar wereldreizende man, Kapitein Sterling. Ervaar de wereld door de ogen van Marja en laat je meevoeren op de golven van Marja’s betoverende verhalen, begeleid door vrolijke en ontroerende deuntjes die het hart doen dansen. Stap aan boord en ontdek samen met Marja exotische bestemmingen, lach om onverwachte wendingen en zet koers richting vervreemdende gezelligheid. Kortom, hijs samen met Marja de zeilen voor een avond vol theatermagie.

Na deze onvergetelijke avond aan boord bij Marja, ga je niet alleen naar huis met een glimlach op je gezicht en een hart vol warme herinneringen, maar mogelijk ook met een verfrissende kijk op de wereld om je heen.
Of het nu gaat om kleine alledaagse momenten of grotere wereldwijde vraagstukken, door Marja’s unieke kijk op het leven weet ze je te raken en je te laten nadenken over de manier waarop je de wereld om je heen ervaart. Vanzelfsprekend is deze cruise is vol-pension! Dus laat je zorgen achterwege terwijl je geniet van een avond vol entertainment.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.