Stanley Burleson verleent stem aan Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat

Stanley Burleson verleent stem aan Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat

 

De 14e musical van de Efteling, sprookjesmusical De gelaarsde Kat, voegt nóg een grote musicalnaam toe aan de cast & crew. Naast hoofdrollen voor niemand minder dan Marcel Visscher (De gelaarsde Kat), Vajèn van den Bosch (prinses), Dick Cohen (Koning, Kattenvrouw en Molenaar) en Soy Kroon (Molenaarszoon), krijgt ook musicalacteur Stanley Burleson een rol in de nieuwe Efteling-productie. Burleson verleent zijn stem aan de rol van Mavros, de gemene tovenaar in de sprookjesmusical De gelaarsde Kat.

Burleson over zijn rol als Mavros: “Ik ben straks niet fysiek te zien op het toneel, Mavros is een onzichtbare energie wiens stem je door de zaal heen hoort. Juist dat maakt hem als tovenaar machtig en ongrijpbaar. Ik kan me als Mavros omtoveren tot welk dier ik maar wil, zichtbaar en onzichtbaar.”

Marcel Visscher speelt De gelaarsde Kat in de sprookjesmusical en is de levenspartner van Stanley Burleson: “Bij het doorlezen van het script van Allard Blom moest ik bij de rol van Mavros meteen aan Stanley denken. Hij was enorm enthousiast over de rol van de gemene tovenaar en heeft contact opgenomen met de producenten om de stemrol te mogen vertolken. Heel bijzonder om vanaf september ‘samen’ in deze swingende musical vol kattenkwaad te schitteren.”

Het verhaal
Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Meer informatie
De swingende familievoorstelling De gelaarsde Kat is vanaf september 2016 exclusief te zien in het Efteling Theater, op weekenddagen en in vakanties. Meer informatie en tickets via www.efteling.com/gelaarsdekat

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.