Stage Entertainment Nederland klaar voor de Uitmarkt!

Stage Entertainment Nederland klaar voor de Uitmarkt!

Uniek dit jaar: musicalartiesten verzorgen het hele weekend intieme akoestische optredens bij de stand van Stage Entertainment Nederland.

Op 27 en 28 augustus wordt het nieuwe culturele seizoen traditiegetrouw afgetrapt op de Uitmarkt in Amsterdam. Met producties als HAIR, Disney’s The Lion King, The Bodyguard en Ciske de Rat de Musical is Stage Entertainment Nederland er helemaal klaar voor. Uniek dit jaar is dat er het hele weekend intieme akoestische optredens worden verzorgd door musicalartiesten bij de stand van Stage Entertainment Nederland. Op zondagavond zijn de vier producties van Stage Entertainment natuurlijk ook te zien op het hoofdpodium tijdens de jaarlijkse Musical Sing-a-Long van AVROTROS.

 

Optredens van musicalartiesten bij stand

Bij de stand van Stage Entertainment Nederland is ook dit jaar weer informatie te vinden over alle producties van het komend seizoen. Daarnaast zullen musicalartiesten beurtelings steeds een half uurtje invullen en in intieme setting – akoestisch, begeleid door piano – mooie musicalnummers brengen. Ook kunnen bezoekers zichzelf in de ‘photobooth’ laten fotograferen in de stijl van hun favoriete musical. De stand is op zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus te bezoeken van 11.00 uur tot 18.00 uur.

 

Musical Sing-a-Long

Op zondag 28 augustus wordt de Uitmarkt traditiegetrouw afgesloten met de Musical Sing-a-Long van AVROTROS. Dit jaar is de presentatie in handen van Romy Monteiro en Frits Sissing. Romy Monteiro, April Darby en Nurlaila Karim zullen de hits van The Bodyguard laten horen tijdens de sing-a-long. De cast van HAIR met onder anderen William Spaaij, Anouk Maas, Raffaëla Paton en Tommie Christaan brengen de grootste hits uit de musical. Danny de Munk en de kleine Ciske’s zullen voor het eerst samen op het podium staan en natuurlijk krijgen we ook een voorproefje van Disney’s The Lion King. Dit alles onder begeleiding van het Metropole Orkest. De Musical Sing-a-Long is live te volgen vanaf 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

 

Nieuw theaterseizoen

Stage Entertainment Nederland heeft komend seizoen maar liefst zes producties op het programma staan. Naast de hitmusical The Bodyguard komt ook het soloprogramma Simone! van Simone Kleinsma wegens succes terug. Dit najaar gaan drie nieuwe musicals in première waaronder twee wereldwijde hits en één oorspronkelijke Nederlandse productie. De koning der musicals Disney’s The Lion King zal te zien zijn in het AFAS Circustheater Scheveningen. Van zowel de Broadwayklassieker HAIR als van Ciske de Rat de musical worden geheel nieuwe bewerkingen gemaakt. Beide producties zullen te zien zijn door het hele land.

 

Premières

  • HAIR  – 25 september – tour door heel Nederland
  • Disney’s The Lion King30 oktober   AFAS Circustheater Scheveningen
  • Ciske de Rat de Musical – 20 november – vier maanden te zien in het DeLaMar theater en daarna op tournee langs de 16 grotere theaters door heel Nederland
  • Musicals in Concert  – vanaf 24 januari tournee langs 6 grote theaters door heel Nederland
Huidige producties
  • The BodyguardBeatrix Theater Utrecht
  • Simone!vanaf 20 september tournee door heel Nederland
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.