Stage Entertainment lanceert eigen online tv-kanaal

Stage Entertainment lanceert eigen online tv-kanaal

Lancering van BackStageNow.nl op zondag 30 aug tijdens de Uitmarkt

Stage Entertainment Nederland lanceert komend Uitmarkt weekend een eigen interactief entertainment platform. Op BackStageNow.nl volg je alles over musicals, 24 uur per dag. Met uitzendingen elke werkdag blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws van onze shows. “Het is nu eenmaal een gegeven dat mensen hun informatie steeds meer online zoeken. Daar spelen we graag op in met ons eigen interactieve entertainment platform. Wij hebben zoveel content in huis waar we vaak niets mee doen en dat is zonde. BackStageNow geeft ons de mogelijkheid deze exclusieve ins and outs uit de musicalwereld te delen met iedereen, aldus Albert Verlinde. ”

Lancering 30 augustus

Op zondag 30 augustus gaat BackStageNow van start met een Uitmarkt Special. Ben jij benieuwd hoe het er backstage bij de Musical Sing-a-Long aan toe gaat? Kijk dan live mee aanstaande zondag. Vanaf maandag 31 augustus gaat BackStageNow elke werkdag vanuit een vast format online uitzenden. Dagelijkse programma’s vanuit het hoofdkantoor van Stage Entertainment in Amsterdam. In deze programma’s nemen we je mee achter de schermen en ben je getuige van alle ins and outs. Tijdens de uitzendingen kun je ook live reageren op alles wat je ziet en hoort. De dagelijkse uitzendingen zijn te zien vanaf 31 augustus.

 

Beleef het backstage mee

Zie alles het eerst! Van de repetities tot aan de première, van de kostuumdoorpassen tot de warming-up en van de eerste kennismaking tot de laatste voorstelling. Op BackStageNow.nl zie je ook in één oogopslag wat er allemaal op social media geplaatst wordt over jouw favoriete shows en acteurs. Alles verzameld onder één klik.

www.backstagenow.nl

Twitter / Facebook/ Instagram: BackStageNowNL

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.