Stadstheater Zoetermeer opent weer haar deuren!

Stadstheater Zoetermeer opent weer haar deuren!

Het is zover. De kogel is door de kerk. Het verlossende woord is gegeven. De theaters mogen vanaf zaterdag 5 juni de deuren weer openen!

Theaterseizoen 20/21 – Akte II
Het huidige theaterseizoen is nog niet ten einde. Er zijn bij het Stadstheater nog een aantal voorstelling in de maanden juni en juli te bezoeken. Het theater ontvangt maximaal 50 bezoekers per voorstelling, dit betekent dat het niet noodzakelijk is om een toegangstest te doen voorafgaand aan het theaterbezoek.

Zomer 2021

Ook in de zomer gaat het theater door met de programmering. Ieder weekend is het mogelijk om een voorstelling te bezoeken. Waan je in tropische sferen met cabaret duo De Fransse Eijkel en hun voorstelling SUBTROPIQUE. Of lach alle zorgen weg bij het Comedy Café en cabaretier Steven Brunswijk. Geniet van de muziek van Lenny Kuhr en Maat Saxofoonkwartet. Gedurende de zomermaanden staat er in restaurant STAGE kitchen & café iedere week een vakantieland centraal. De chef van het restaurant bereidt heerlijke culinaire hoogstandjes uit verschillende landen.
Het totale programma staat gepresenteerd op de website van het Stadstheater. Kom weer genieten van theater en stort je in een wereld die je hiervoor nog niet kende. Laat je verrassen. Het wordt mooier dan ooit. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.